Trgovci nas goljufajo???

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Danes me je dobro nategnil prodajalec na OMV v Kranju...poleg goriva mi je zaračunal še Slovenske Novice, ki jih seveda nisem vzel, sploh mi ni jasno kako jih je pofočkal, ker se mi zdi da jih niti na pultu ni imel
confused-1.gif

Moral bi biti jezen, ampak mi je smešno
smile-1.gif
dobr me je , adijo en €vro
562980-22012009042_2.jpg

Priponke

• 562980-22012009042_2.jpg
    562980-22012009042_2.jpg
    38,4 KB · Ogledi: 114

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ksz

mene je hotu prodajalc v normanu nategnit za skor 20€. pisarniški stol je bil prej 199€, v akciji pa 182. in pridm tja in rečem tega hočem, in računa. in ko mu rečem a ni ta stol zdej znižan na 182€ mi pa reče aja in ko mu pokažem v reklami, pa reče nism vedu.
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
V leclercu prejšnji teden so imeli v akciji mleto mešano meso. Seveda sem šele doma pogruntal, da mi niso "vrnili" tisti znesek do akcije na njihovo kartico. Sem poslal mail z računom in kopijo kartice, pa so mi baje nakazali nanjo. Je pa bilo skorajda 2€.

Me pa zanima, koliko so prihranili, ker verjetno večina niti ni pogruntala, da kaj manjka.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
briga prodajalce za te razne akcije, on je isto minimalno plačan pa če kaj proda ali ne.

mogoče se mu kaj pozna če prodaja kakšne avtomobile oz. kakšne dražje LCD televizorje.

in tudi eni mislijo da se bo prodajalec za minimalno plačo vsakodnevno izbraževal in na pamet učil podatke iz prospektov

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.908
113
saj točno v tem je problem vseh prodajalcev in je tistih strokovnih res malo. Meni bi tudi komplet dol viselo za tistih par 100€. jih čisto razumem. Če bi bili plačani fiksen del + stimulacija, ali % od prodanega, bilo kaj pač kjer bi se poznalo da se je trudil in da se je njegov trud izplačal, bi bila slika čisto drugačna

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
ja, samo nismo mi tm zrd njih, ampak obratno. in noben ga ne sili da tm dela. zakaj so pa lahko nekateri ok?

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
mene je zanč prijetno presenetil prodajalc v hervisu, čeprov so prdajalci v takih večjih centrih ponavadi bolj strokovno nestrokoovni. sm kupoval indoor superge. pridrvi, razkaže , priporoča,... in vse to za 50€ vreden atrikel. ker v hervisu ne poznajo napitnin, se je moral zadovoljit s knjigo pohval (baje jo šef bere).

lp
ps: prodajalec je bil en bolj južni, ki zgleda da res dela na pravem oddelku.

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Pa vseeno so blokirane cene z odbitim bonusom bolj ugodne, kot pri večini od konkurentov vsaj meni se tako zdi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Danes me je dobro nategnil prodajalec na OMV v Kranju...poleg goriva mi je zaračunal še Slovenske Novice, ki jih seveda nisem vzel, sploh mi ni jasno kako jih je pofočkal, ker se mi zdi da jih niti na pultu ni imel
confused-1.gif

Moral bi biti jezen, ampak mi je smešno
smile-1.gif
dobr me je , adijo en €vro

Verjetno je casopis ostal notri se od predhodnega kupca...

Tako mi je hotel enkrat na crpalki na Ravbarkomandi, ko sem sel kupit sendvic in pijaco, zaracunat se okoli 50€ od nekoga pred mano, ki je tankal...

Me vprasa, ce je bilo kaj goriva... recem, da ne... placam s kartico in vidim malo visok znesek za en sendvic in eno pijaco...
bonk.gif
... Potem je pa mutil tristo na uro... Me je vprasal, ce mi je vseeno, ce mi da gotovino... sem rekel, da meni je vseeno...
Naslednjemu, ki je placal z gotovoino ni izdal racuna in meni dal njegov denar... potem je uni hotel imeti racun
bonk.gif
... pa je spet neki mutil... da ne more dat racuna...

Sem dobil obcutek, da me je najprej namerno hotel ogoljufati... potem pa vseeno tisti denar pobasati v svoj zep... Kolikor vem, se da racun dokaj enostavno stornirat
evil.gif
...