Trenja - Kadilci

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
to bi rad vido da bodo nekadilci se začeli vračat v lokale
ja bodo samo ko se bo zunaj otoplilo da bodo lahko sedeli zraven kadilcov da nebodo sami v lokalih
sem doma na dvema lokaloma in slaščičarno in je iz dneva v dan prazna ni nekadlilce in ne kadilcev

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Brez skrbi bodo tud pušači prišli noter pit. Samo mraz naj orenk pritisne pa nekaj časa traja..
Razvada ni samo kajenje, razvada je tudi zahajanje v gostilne in kdor je navajan v gostilno hodit bo tudi šel.
Premalo časa je ta zakon v veljavi, da bi se lahko končno analizo delalo. Zdaj se kadilci še nekaj upirajo ampak če bo zakon obveljal tak kot je, bodo kadilci popustili, brez skrbi.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
da so male rupe prazne, ni nic narobe. Naj zaprejo. Ko so se na tone malih trgovin zapiralo nisem opazil nobenega joka. V gostilne, kavarne in kafane ki jaz zahajam so skoz polne do konca.

za garazice in vaske gostilne me pa boli [censored], naj zaprejo, pa mesarijo odprejo. Unga v zagorju bi morali pa kr z buldozerjem podret. Z gulicem vred.

Peče je pa itak klown, lep ko slika.
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pa neeeeee noooo veš kok bo šlo to delovnih mest?
shocked-1.gif

Pač...to mi je ena od najbolj debilnih in na tvoj post možnih "kajl" kadilcev.
tongue-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Ok, edina dobra stran je to, da ne smrdim po cigaretih.

Kaj pa se je zgodilo s tistim ločevanjem na kadilski in nekadilski prostor? Nekomu pač ni gušt popiti kavice brez cigareta...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Nekomu pač ni gušt popiti kavice brez cigareta...
Nekomu pa ni gušt pit kavo brez ruma. A čmo pol zgodaj zjutraj še rum prodajat? Baje so neke šasovne omejitve kdaj se rum lahko prodaja.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Nekomu pač ni gušt popiti kavice brez cigareta...

jaz bi tud vedno ko caj pijem z limono enga rad s sekiro pa glavi, mi drugače ni gušt, pa vseeno pac tega ne storim
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Bi se strinjala s tabo. Sama trenja so bila sicer ko en kokošnjak, kjer so vsi skakali v besedo drugemu, noben ni mogu nič povedat
bonk.gif

Nej že dajo opredelitev lokalov za kadilske ali nekadilske pa je zadeva rešena. Vsi tisti, ki pa se v družbah ne morjo zment kam bodo šli, nej grejo pa vsak po svoje, pa bo. Na organ mi gre, da pri kavi ne morem čika prižgat
crazy1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Meni gre pa na organ, ko ga prižgeš, pa kaj pol.

Lokali po Lj so polni, za ostale pa pač predlagam da si najdejo drugo vrsto dela. Če seveda ne znajo stranke pritegnit z drugimi idejami.

Za mojo mamo se ni nihče sekiral, ko je ostala brez zaposlitve, ko so zaprli Tkalnico Vižmarje
wink-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Ne bodo se napolnili tako enostavno. Sam doma nikoli ne kadim, nikoli ne bom, tako in tako jih uničim dve škatli na teden. Ampak enostavno v lokalu ni zanimivo, če ne morem enga pripalit zraven. In dokler to ne bo mogoče pač ne bom šel. Bojim se, da tako misli velika večina kadilcev, ki zato pač ne hodijo v lokale več.

Audio

Pripravnik
6. avg 2007
247
15
18
ksz

Ni mi jasno, zakaj se skuša na celo zadevo gledati kot na vojno med kadilci in nekadilci.

Jaz recimo poznam kar nekaj kadilcev, ki ta zakon podpirajo. Po drugi strani se pa nekateri branijo, kot da se prepovedali kakšno življensko pomembno funkcijo.

Žalostno in smešno.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Jutranji predlog.
zmaga.gif

Gostilne naj bodo v uporabi po naslednjem ključu:

v ponedeljek > kadilci
v torek > nekadilci
v sredo > kadilci
v četrtek > nekadilci
v petek > kadilci
v soboto > kadilci
v nedeljo > kadilci.
(podobno kot v stari Jugi par-nepar), dokler ne umaknejo "butastega" zakona.
hysterical-1.gif

Zakaj kadilci nekaj dni več?
aplauz.gif

Ker nekadilci živijo zdravo in bodo itak več v naravi kot v gostilni.
Tiste 2 dni imajo pa tudi dovolj, da spijejo 1 dc jabolčnega soka zmešanega z 1 dc vode.
evil.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Kaj pa se je zgodilo s tistim ločevanjem na kadilski in nekadilski prostor? Nekomu pač ni gušt popiti kavice brez cigareta...

Nekomu pa ni gušt popiti kavice brez da se mu kadi v glavo in takih je 70%. A zdaj bomo kr zakon prilagajali željam in razvadam (slabim) vsakemu?
confused-1.gif

Kadilci se obnašajo kot otroci, ko mu vzameš ljubljeno igračo, zraven tega zelo nerazumevajoče in egoistično.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Jah ne vem, včeraj sem se malo sprehodil po centru Lj. Lokali so bili polni. V zvezdi celo tako, da so MORALI sedet zunaj, ker notri ni bilo placa
wink-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Pri skoraj polmiljonskemu mestu in ob dejstvu, da imamo študentov kot Kosovarji ni nič čudnega, če je dece polna oštarija.

In če bi se držali maksime, delo osvobaja in namesto guncanja afen prepustili lokale nam zaposlenim kadilcem, bi se vse skupaj vrnilo v stare dobre tirnice. Tako bomo pa še pol leta kadili zunaj, dokler ne dobimo svojih pravic nazaj.
nahrung002.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Daj, ti, če že misliš provocirat, vsaj navedi en pameten argument za to tvojo pravico. Ti bi rad pravico, da mene zastrupljaš, pa kaj si neumen al kaj? To ni pravica, pravilno se izražaj.

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Koncno se nekje strinjam s tabo
smile-1.gif

Tistim, ki pa trdite, da so lokali prazni..res nimam pojma kam hodite. Pri nas opazam, da so se ljudje lepo navadili na zakon. Okupira skupina najvecjo mizo v lokalu...pijejo. Kar naenkrat se vsi vstanejo...stopijo ven za 5 minut...in po petih minutah nazaj not na pijaco.

Kar se pa tice tistih malih pajzlov je pa kot so ze ostali povedali. Itak jih je prevec. Vsak ki ima 10 minut prevec ima svoj kafic in dobro sluzi...oziroma je sluzil. Ko se kaj podobnega dogaja v kaksni drugi branzi nikogar ne moti, zdaj ko pa gostinci morejo zapirat zaradi svoje nezanimivosti/nekonkourencnosti pa je grozno.
priden.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Kakšna pravica? Pravica močnejšega. In je res brezveze se pregovarjati.

Cigarete bodo prišle nazaj v lokale, pa če nekadilcem to paše ali pa ne. Je preveč kadilcev na svetu in na visokih položajih. Ko je pa človek enkrat zasvojen pa težko ven stopi. Dajmo času čas in bomo videli kdo ima prav.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Hud predlog
aplauz.gif

Brezveze se prepucavamo tukaj. Zakon je bil že v osnovi narobe zastavljen. Če bi takrat malo bolj razmišljali, danes teh debat ne bi bilo.
Mene v osnovi ne moti, da se v lokalih ne kadi. Seveda me moti, da ga ne morem prižgat, vendar mi nič ne škodi
grin1.gif
. Ni mi problem uro ali dve preživet na kavi brez cigareta - ven pa ne hodim kadit, ker to mi je pa trapasto.
Pa vseeno....s tem zakonom so nam spet dali dela....dejmo mal se ustavt, pa poglejmo kaj se sicer dogaja. Slovenci smo namreč narod, ki popolnoma pozabi na politično dogajanje, samo da imamo se bunit o neki pravici, ki nam je vzeta.