Treningi za policiste v providah

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Poznamo tudi to. Smo šli prejšnji teden delat hmologacijo za to zadevo
cheer.gif

Bom tud jaz še kako fotko tega nalimal, ampak jutri
wink-1.gif

Je pa MS tablica
grin1.gif

aja pa da dodam to, da zgleda tabla tok grdo ko je zaprta
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
pišuka jaz sem jo pa nalašč brisal.. jaz sem zrihtal not notebook pa ohišje sem vezal .. one tipke za lučke on-off.. pa za tablo sem v Lesce dirjal ...

Saj pol se morda midva celo poznava?
smile-1.gif

Jaz sem večkrat z Š.A. v LJ
smile-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
hidravlika.. dela pa zadevo LEA iz Lesc... ista firma kot tiste velike panoje nad avtocesto...

Drugače pa notr vse od kamere, PC, notebooka, .... pa vse do stingerja
smile-1.gif

342302-03.jpg

Priponke

• 342302-03.jpg
    342302-03.jpg
    148,3 KB · Ogledi: 142

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A to kar med vožnjo dvigne?? Ker zračnega upora ima pa ta tabla ful. Mora biti zelo trdno vpeta...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
še nekaj mojih slikic

edit: Apachi a ste porihtali to vpetje notranje enote, ker so na LPP-ju moril, da se mora zrihtat, ker ne more biti z elastiko pripeto
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Ta zadeva se lahko dvigne do hitrosti 130km/h. Bolj je problem v tem da začne motit veter..

Drugače pa nevem za katero notranjo enoto govoriš..
notranja enota tega dvižnega znaka se večinoma nahaja v žepu za sedežem, ter se preprosto potegne ven, ko se rabi.. kar se pa tiče notranjega LCD zaslona, pa se ga da privijačit, vendar je z elastiko pripet iz milijon drugih razlogov... itak je na mreži pa ne more nikamor odletet
smile-1.gif

edit: šele zdaj sem ugotovil.. kje pa je kamera pa monitor pa to?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ni kamere pa tega oz. vsaj jaz je nisem videl.
Moram priznat, da sem avto samo na hitro pogledal potem je sodelavec letel na homologacijo.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Mene je ustavila temno zelena škoda. (Preverjanje dokumentov)
Provida sistema sicer ni imela, imela je pa modri lučki na sopotnikovem senčniku, zadaj napis, kjer piše FOLLOW ME (a če ne znam angleško mi ni treba?) in stinger v prtlažniku. Na ven je prepoznavna po 2 antencah (original črna + daljša srebrna) in škatli v prtlažniku.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ka nisi reku, da greste s kiblo
evil.gif
? comfort.press

@predator Kk je zdej s to provido že. To zihr lahka poveš. Te lahko ustavi, če pripelje za tabo (ti voziš prehitro), pol te prehiti in ustavi? Ker vem, da je blo govora tudi v tem, da morš ti najprej prehitet provido, ta te posname, da greš prehitro, nato te provida prehiti in ustavi.... Kk je zdej s tem?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Tako kot si napisal je bilo do leta mislim da 2005, potem se je iz člena brisalo to, da te mora prehitet.
Sedaj normalno pripelje za tabo in te snema.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Tako kot si napisal je bilo do leta mislim da 2005, potem se je iz člena brisalo to, da te mora prehitet.
Sedaj normalno pripelje za tabo in te snema.

samo če se ti po omejitvah voziš, mora provida za tabo hitreje pripeljat da te dobi...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Kdo je pa rekel, da mora voznik provide voziti po omejtivah (vozilosprednostjo.press)...in če voziš po omejitvah te nima kaj snemat, pa tudi če greš malo čez omejitev te še ne bo

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Kdo je pa rekel, da mora voznik provide voziti po omejtivah (vozilosprednostjo.press)...in če voziš po omejitvah te nima kaj snemat, pa tudi če greš malo čez omejitev te še ne bo

V bistvu sem mislil da bi se vozil po omejitvah in bi od zadaj priletela provida in te začela izzivat. Namreč čujem dosti takih govoric...
In kdaj sploh začne snemat ? ali snema celotno svojo vožnjo ?

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Jaz sem doživel na Koprski obvoznici, ko je kolega za drugim avtom vozil po omejitvah tam med 90 in 100 na uro, z primerno varnostno razdaljo, ko je pridrvel ena avto za nami in nam vozil cca 2 metra za ritjo kak kilometer. Potem nas je prehitel in ustavil tam na gas pumpi pri Bivju. Provida je bila...

Drugega kot provociranje ni bilo tale vožnja 2 metra za ritjo. Si nismo znali razložiti drugače! Ampak kolega se ni dal sprovocirati... Če bi bil kdo drugi bi že bilo lovljenje... Pa tudi avto je imel zrihtan in sta policajčka kar pihala od jeze ker nista nič dobila...

Po "mojem" primeru je vprašanje sedaj ali policaji dobijo tudi nadnaravne reflekse, da si lahko pri 100 na uro dovolijo voziti 2 metra za drugim avtom...