Treningi za policiste v providah

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Zakaj za na off road ne dajo 4 kolesnikov.Pa na carino(zelena meja) da jih dajo tut.
Recmo 30 kom Atv-jev ( 200k€) ali pa 4 Touarege z nesposobnimi vozniki.
Kaj je se bolj splača.
Noben jim ne pobegne pol.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Na meji je dovolj specialnih vozil tako, da je vsaka skrb glede varovanja in nadzora meje odveč
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Ja sej zato gre toliko droge in drugis stvari čez Slovenijo iz Balkana, ker imajo tako "dobro varovano".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
GSIjaša so lovili po mb, v osnovi pa je bila tablica na avtu MS, pa tut voznik je bil s tistih krajev...

No kakorkoli, potemtakem jaz z mojo nepremičnino tut ubežim providi, če grema vozit relacijo moj dom - moja sluzba...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
Ja sej zato gre toliko droge in drugis stvari čez Slovenijo iz Balkana, ker imajo tako "dobro varovano".

In kako ti veš, koliko droge gre čez Slovenijo?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
GSIjaša so lovili po mb, v osnovi pa je bila tablica na avtu MS, pa tut voznik je bil s tistih krajev...

No kakorkoli, potemtakem jaz z mojo nepremičnino tut ubežim providi, če grema vozit relacijo moj dom - moja sluzba...

Na relaciji Ruše - MB težko komurkoli zbežiš, še manj pa providi ki ima pod motornim pokrovom enkrat več konjev.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej to sem dal primer, ker oni modeel zgoraj zagovarja to da je bil GSIjaš najvajen ceste
bonk.gif

Dovolj je, da je bil 10 krat bolj nor kot policaji v providi. Za vsako ceno pa tudi policaji ne bodo šli rizikirat svojih buč.

Ogo

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
O majo majo sem jih gledal na ex mobi krogu mel so 2 superba pa ene golfe 5 pa X5 pa en ata jih je skoz neki nadiru bl tak bajsat pa plešast je bil.
Pa potem so imeli še une kotalke namest gum jih je mtalo po celi progi
grin1.gif
pa z ročno so obračal pa lososov test delal najbolj stabilen se mi je zdel X5 superb se je gunacal kot kak citoen.

Niti nebi vedel, da so policaji, če nebi imeli svojega rešilca! sploh nisem vedel, da ga policaji imajo
confused-1.gif
pa še en VW transporter je bil.
Pa verjetno jih pošiljajo na kakšne dodatne šole ker pri nas je tole bolj bogo.

Aja pa če mulota niso ujel boli njih lulek saj ga imajo posnetega.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej to sem dal primer, ker oni modeel zgoraj zagovarja to da je bil GSIjaš najvajen ceste
bonk.gif
Malce bolje boš moral začeti brat
evil.gif
.

Sicer ima pa tudi Ogo precej prav: odvisno koliko
stupid-1.gif
je kateri voznik.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Na relaciji Ruše - MB težko komurkoli zbežiš, še manj pa providi ki ima pod motornim pokrovom enkrat več konjev.
bonk.gif

kaj te ne, v limbuški šikani jih stisneš, oni ziher nebo 150 pelal tam skozi
evil.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:

Ja večina droge prihaja čez balkan iz Afrike in Saudske Arabije.
Čez balkan pa zato ,ker ti ni treba toliko mastno podplačati kot npr. Italjane ali katere druge države.
Tako je vsaj moje logično razmišljanje.

Kokr Mx pravi pa je itak vse podkupljeno.Zardai tega pa bi morali ustanoviti neodvisno patruljo katera nebi imela veze z carino.
Pač se vozijo in privljajo.
Ko bi vedli švercarji da se par norcev zmer vozi po gozdovih ob zeleni meji bi začeli razmišljati o drugih poteh.
Enkrat pa bi jim zaprli pot vse poti.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:

Ja večina droge prihaja čez balkan iz Afrike in Saudske Arabije.
Čez balkan pa zato ,ker ti ni treba toliko mastno podplačati kot npr. Italjane ali katere druge države.
Tako je vsaj moje logično razmišljanje.

Kokr Mx pravi pa je itak vse podkupljeno.Zardai tega pa bi morali ustanoviti neodvisno patruljo katera nebi imela veze z carino.
Pač se vozijo in privljajo.
Ko bi vedli švercarji da se par norcev zmer vozi po gozdovih ob zeleni meji bi začeli razmišljati o drugih poteh.
Enkrat pa bi jim zaprli pot vse poti.

Še kar mi nisi odgovoril na vprašanje...