Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
je, ampak glede na rezultat, ki bo po dveh letih enak kot s posejano (če si pri vzdrževanju len oziroma nočeš kak € še za to imet stroškov) je polaganje ruše predrag hec.
Lenobo (in neznanje) pri vzdrževanju - priznam.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če si pri vzdrževanju len, posejana v 2 letih nebo pol tolko gosta kot ruša
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
je, ampak glede na rezultat, ki bo po dveh letih enak kot s posejano (če si pri vzdrževanju len oziroma nočeš kak € še za to imet stroškov) je polaganje ruše predrag hec.
Ma jaz sem sedaj dobil predračun za 20 kvadratov + dostava in je 100 eurov, položil jo bom pa en popoldan sam. Sploh nimam kaj razmišljat. Že seme pa zemlja me ne prideta kaj bistveno ceneje, pa travnik bom imel isti dan zrihtan, ne pa čez dve leti.
Je pa res, da če bi mel 500 kvadratov bi pa že drugač gledal na to (2000 eurov). Sam vem, da se skor splača to, če si lahko privoščiš. Ker ko smo prvič polagali je to res eno zadovoljstvo. Pa tud tako je, imam za to teraso butasto lego, in je težko vzdrževat, ker je na srečo tako mala, bom pač vsakih nekaj let riskiral teh 100 eurov in imam spet čisto travo.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
cena kr poskoči ja za 130+ velike, zanima te z zasaditvijo ali samo rastline? pa koliko kom približno, oz koliko metrov nameravaš zasadit
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ti javim jutriza cca 50 kom
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ti javim jutriza cca 50 kom
to se še da kje dobit?
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Je res, da če imaš travno rušo je boljše oz. zelo priporočljivo, da imaš namakalni sistem, ker drugače gre trava v 3 krasne??
Info sem dobil od enega urejevalca okolic.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Je res, da če imaš travno rušo je boljše oz. zelo priporočljivo, da imaš namakalni sistem, ker drugače gre trava v 3 krasne??
Info sem dobil od enega urejevalca okolic.