Ja kosis normalno.. pa ko je pokoseno - se s par metrov sploh ne opazi al je trava al oves..pa se ta oves lahko kosi, tako kot trava?
Se pri nas že dobi kaj, kar odpravlja "divje" trave oz. ozkolistni plevel iz zelenice?
V Avstriji vem da se dobi Bayer Garten Puma Extra oz. novejše ime je Hirsefrei Extra.
Poglej priponko 34066
Je torej še vedno potreben obisk k sosedom ali pa se morda že kaj dobi pri nas takšnega?
da jaz moji prinesem to domov in jo pošljem travo okopavat, bi bil naslednji dan v črni kroniki kot žtrev. Hudo poškodovan, pa če bi imel srečo tud stabilen.
Je kdo stestiral proti plevelu?Se pri nas že dobi kaj, kar odpravlja "divje" trave oz. ozkolistni plevel iz zelenice?
V Avstriji vem da se dobi Bayer Garten Puma Extra oz. novejše ime je Hirsefrei Extra.
Poglej priponko 34066
Je torej še vedno potreben obisk k sosedom ali pa se morda že kaj dobi pri nas takšnega?
Travo seje smrkec.. s plevelom se bori brane_new.. se pa strinjam s taboNevem kaj kompliciraš. Taprvo jo posej konec tega meseca pred napovedanimi padavinami. S pleveli se ukvarjaš ko pridejo ven.
Nic.. moja zgleda ko saharaPotlje redna košnja. Sam to ektremno ukvarjanje s travcami je kompliciranje. Recimo sedaj je suša ni zalivanja in boš kaj ?
Mam dve tiste “kocke” po 1000l.. a ima vrt, sadno drevje, roze,… bral nekje da za travo rabis 10l/m2 vsake dva dni.. pri 250 kvadratih trave moje rezervoarje spicim v hmm.. enem zalivanjuDo jeseni boš že kosil.
Rajš vodo z žlebov v podzemni rezervar...