Transformer pad

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Razmišljam, da bi svoj laptop (ki zadnje čase bolj ali manj počiva) zamenjala s kakšnim Transformer padom, ki se mi zdi bolj praktičen, predvsem pa bolj mobilen, všeč mi je tudi, da ga imaš lahko kot tablico ali netbook. V bistvu sem se malo zaljubila v ASUS Transformer Pad TF300

Zdaj pa me zanima, kaj obstaja še temu podobno in kaj bi se najbolje splačalo vzeti.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Imaš en kup ponudbe bluetooth tipkovnic, tko da s tega vidika lahko vzameš bilo katero tablico. Res pa je da ne pašejo tko lepo skupaj;)

Obstaja pa še ASUS Eee Pad Transformer Prime. Ta ima tudi svojo tipkovnico

Slider mi ni všeč, ker ima manjšo tipkovnico, kar pomeni, da ni tako udobno za tipkat. Pa zaradi tipkovnice je potem cela tablica debelejša.

sulaco

Pripravnik
3. okt 2010
204
0
16
Kakor je meni znano transformer pad šele prihaja...pa ne bo tako poceni (sploh če vzameš še tipkovnico)
frown-1.gif

Transformer prime ima cel kup problemov (WiFi, GPS ne dela, zasloni pokajo,..)-menda so porihtali z novimi serijami (stare se prodajajo na bolhi po 600€). Nekateri pravijo, da so pad-a (kopija prima) naredili samo zato, da se rešijo garancijskih popravil od prim-a?!?

Prihaja pa tablica od ASUS-a ki bo od Googla: http://www.engadget.com/2012/03/29/wsj-google-to-sell-asus-samsung-tablets-from-its-own-online-st/
...ampak vse to prihaja šele jeseni
frown-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Slider mi ni všeč, bluetooth tipkovnice so nepraktične ravno zaradi tega, ker se ne morejo tako lepo zložit skupaj.
Bo pa menda Transformer pad nekaj manj kot 400 $.
Sicer se mi pa ne mudi, tako da lahko počakam, če bo še kaj drugega.

ltd

Pripravnik
5. sep 2007
102
2
18
A se že ve kaj bolj natančno kdaj se bo Transformed Pad dalo dobiti pri naših trgovcih?