Pred sabo imaš obritega tipa z joškami.Citat:
poseben feeling če imaš pred sabo punco z dickom.
Pred sabo imaš obritega tipa z joškami.Citat:
poseben feeling če imaš pred sabo punco z dickom.
Citat:
Uporabnik andreyyy pravi:
..tipi ki imajo predsodke do analca marsikaj zamujajo, če bi se izobrazili o tem kako je potrebno pravilno analno seksat
a to misliš pred sabo al za sabo?Citat:
res je poseben feeling če imaš pred sabo punco z dickom...
Citat:
oboje
Citat:
hehe, ti je kak gej žensko kdaj nategnil?
uf, če bi bil v kakem lobiju, bi mel malce več dnarja verjetno
transice so zakon, dosti boljši seks z njimi kot z genetičnimi puncami...vsak ki je probal ve to
je pa mi po eni strani res žal, da me tipi niti malo ne privlačijo oz moško telo, bi ga vsaj večkrat lahko fasal
http://www.trannytube.tv/movies/401690/dilettante-ts-top
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ti kar uživaj še naprej- vedi, da ti marsikateri od komentatorjev tukaj pravzaprav zavida...
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ti kar uživaj še naprej- vedi, da ti marsikateri od komentatorjev tukaj pravzaprav zavida...
A v riti imaš ti g točko?Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Vem, brez skrbi. Še posebaj pa bi, če bi se vedeli it analnega seksa (tako na sebi, kot na ženski). Saj je jasno da imamo moški v riti g točko, dokazano.
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Vem, brez skrbi. Še posebaj pa bi, če bi se vedeli it analnega seksa (tako na sebi, kot na ženski). Saj je jasno da imamo moški v riti g točko, dokazano.
Citat:
je pa mi po eni strani res žal, da me tipi niti malo ne privlačijo oz moško telo, bi ga vsaj večkrat lahko fasal