Trajanje obiska in začasno prebivališče

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ali bejba vedno doma prespi, ali ona kdaj pri tebi?
Jaz se na tvojem mestu ne bi prijavil, razen če sta že koruznika.
Kje pereš večino cunj?

Ma zadeva je sveža, samo baje ful teži če že nekdo parkrat pride na obisk (sem ga že mislil podkupit naj pove če še kdo drug prihaja, če že tak pozorno spremlja
evil.gif
).

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
na kratko: stalno oz. začasno prebivališče nima veze s številom prebivalcev v stanovanju.

tam so ti povedali, če stanovanje uporabljaš več kot 15 dni, moraš prijaviti eno osebo več. če samo občasno prespiš, bi rekel, da ga ne uporabljaš več kot 15 dni
smile-1.gif
ampak tukaj je stvar debate.

začasnega prebivališča ti pa tam ni nikakor treba prijaviti...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
začasnega prebivališča ti pa tam ni nikakor treba prijaviti...

Sem ugotovil, da sem narobe napisal, mislil sem prijavo pri upravitelju, ne dejansko prijavo prebivališča na policijo. Se opravičujem za napako
redface-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem ugotovil, da sem narobe napisal, mislil sem prijavo pri upravitelju, ne dejansko prijavo prebivališča na policijo. Se opravičujem za napako
redface-1.gif

Glede na napisano reskiraj tistih par € in se prijavi pri upravitelju.

Začasno prebivališče se naredi na krajevnem uradu oz. UE, ne na policiji. Uradno pošto še vedno dobivaš na naslov stalnega bivališča. Že 100x povedano. Ne pomaga nobena preusmeritev na pošti.

Pa malo pazi na besednjak, nikoli ne veš, kdaj zvoha da si na alterju.
evil.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Patriot, uradno pošto lahko dobivaš na začasni naslov, če tako želiš. Preverjeno iz prve roke.
lp

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Ne vem od kdaj. Letos me je vprašala na UE, kam naj mi pošiljajo uradne vročitve. In sem potem dejansko dobila od DURSa na začasni naslov
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ne vem kolk si star in samozavesten, ampak če ti je stari nagnal strah v kosti, se pač prijavi. Jaz se ne bi, če bi le občasno prespal pri deklini.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Hebi mu vse po spisku. Potem bo mir. Jaz sem imel opravka z enim takim posrancem. Oziroma on je sel korak naprej. Je sel sam prijavit upravitelju in oni so kar lepo veselo zaceli racunati. Po "lepem" pogovoru z debilom, se je stvar kar pozabila. Pa tudi poloznice so se postavile na pravo mesto. (Pa ni slo niti blizu 15tim dnem o katerih nekateri pisete) pac debilizeem na kvadrat, dokler ga nisem prijel za vrat. Zdaj pa je vec posran in pretirano prijazen, ko ga srecam.