Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Avtomobili kateri so pripeljani iz Nemčije oz.Italije in so namenjeni za preprodajo so v redkih primerih to kar iščejo kupci iz slovenije. Če prebrskamo malo mobile.de,hitro opazimo da cene avtomobilov niso veliko nižje kot pri nas,avtomobili kateri imajo veliko km so pa seveda skonto.....-takšni se ponavadi pripeljejo k nam. Torej prodajalci kateri se ukvarjajo s preprodajo avtov iz tujine so večina nategovalci!
Ja samo ni problem če dobiš avto ko jo ohranjen čeprav ima 200k, problem je da so zjahani, prevrtijo jim kilometre, če se pa kot kupec že kaj pritožiš te pa odslovijo (glede na pisanje po forumih).
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Avtomobili kateri so pripeljani iz Nemčije oz.Italije in so namenjeni za preprodajo so v redkih primerih to kar iščejo kupci iz slovenije. Če prebrskamo malo mobile.de,hitro opazimo da cene avtomobilov niso veliko nižje kot pri nas,avtomobili kateri imajo veliko km so pa seveda skonto.....-takšni se ponavadi pripeljejo k nam. Torej prodajalci kateri se ukvarjajo s preprodajo avtov iz tujine so večina nategovalci!
No ja, to je odvisno tud od kvalitete materialov in same uporabe avta. Sam sem prodal deset let star avto s 170k km in je bila notranjost kot nova. Volan ni bil nič zdrsan, prestavna ročica za odtenek, enako tudi voznikov sedež.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jaz imam na avtu 100.000 km in je volan, stopalke, saltkeber feeejst zguljn..
Sej ravno to sem mislil ko sem napisal, da je odvisno "od uporabe avta".Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ni vse v materialih, odvisno je tudi, kje je avto vožen. Volan in stopalke avtomobila, ki je bil vožen 100k km po mestu bodo podobni avtomobilu s 300k km, ki je bil vožen na daljše relacije ...