tozil bom cips podjetje

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
A je ze kdo tozil kaksen cips zaradi tega, ker je 90% vseh cipsov notri polomljenih? Po dolgem casu kupovanja Pringelsov sem si danes privoscil cips v vrecki in tega ne mores jest!! Najboljs da si v skodelico vsujem in mleko cez ali kaj?

bonk.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Al imaš pa prevelike feltne na Polotu, posledično je vožnja precej manj udobna, posledično se čips med prevozom polomi.
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Zakaj pa bi? Če se čips polomi je še vedno uporabn. Če se polomijo kozarci, niso več uporabni.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Zakaj pa bi? Če se čips polomi je še vedno uporabn. Če se polomijo kozarci, niso več uporabni.
Polomljen čips je, kot tudi polomljeni kozarci, uporaben samo delno. O estetiki pa sploh ne bi....

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Polomljen čips je delno uporabn? Kaj poješ samo cele kose, ker polomljeni so strupeni ko se zlomijo?

Res pa je, da mene tud ful razpeezdi polomljen čips
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ja. potem pa še ne moreš trenirati za svetovno prvenstvo v goltanju celega čipsa. Pa tisti zoprni robovi na zlomnjenem čipsu ti lahko resno poškodujeju gobec in žrelo. Smrtno nevarno. V ZDA sta zaradi podobnih poškodb samo ta mesec umrla dva človeka.
Takoj se pritožiti na urad za varstvo potrošnikov. Kdaj imajo uradne ure?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok.... sam po kateri logiki bi lahko pričakoval, da bo čips v vrečki cel? sej tak kot je, je že od nekdaj! Še pringels je kdaj kakšen zlomljen...
sicer jest ga veliko pojem, pa me ne moti to tok... Jest bi jih prej tožil zarad tega, ker sem odvisen od njega! tko nekako kot so kadilci odvisni od cigaret! To bi se dalo tožit, a ne?

bolj me moti, ker je chio uvedel neki nov krompir in ima čips tak priokus, da ga jest sploh ne morem več pojest (sicer hvalabogu, ker ga zarad tega manj pojem...), sam vseeno bi kdaj pasal, tak cheese kot je bil včasih.

Kje se drugače dobi še kakšne druge bolj dobre neznane firme čipsov? Verjetno v kakšnih večjih centrih, a ne?
In kater je vam res dober?
Men je bil do nedavnega Chio dober. Seveda je pringels boljši, sam je tud dost dražji...

Nazadnje urejeno:

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
pringles čips?
najmanj kar najdeš v pringlsu je krompir
drgače meni trenutno najboljši je od kellys s papriko ( tisti s ærtiicami) in pa od francka paprika