Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Pokriti mu morajo vso škodo izhajajočo iz prometne nesreče. On jo pa mora dokazovat in utemeljevat.
Se spomnim švaba, ki je imel mednarodno pravno asistenco in je od povzročitelja v Sloveniji, dobil ne samo popravilo, temveč tudi odškodnino za hotel, spanje in izgubljen dopust. Torej za vse kar je izgubil z nesrečo.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mimgrede miha 123 a če bi se zaletela trezna budala bi bilo pa bolje? se pa nebi jezil?
Sem bil zraven pri nesreči, ko se je popolnoma trezen in priseben 20-letnik zaletel skoraj na polno v kolono, ki je obstala, ker je en zavijal levo. Bil je mlad, refleksi so mu torej dobro delali. Ravnina, kakih 100 metrov prej je lahko videl, da kolona stoji. Telefoniral ni. Pogledal pa je nazaj nekoga, ki mu je s stranske ceste skoraj vzel prednost in se ga je najprej v loku izognil.Citat:
Uporabnik alpek pravi:Se ti zdi verjetno, da bi se trezna budala zaletela na polno nekomu v rit, ki stoji na semaforju?
Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
Jp, definitivno bom kupil Priusa, drugega sploh ne gledam...
Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
Ne, zavarovalnica je Tilija.
Mah bolj me jezi to, da je to pozorčila ena tatalno pijana budala.. grrr
Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
Zavarovalnica mi je na prvo "žogo" ponudila 8300eur odškodnine, kar se mi zdi malo. Na Toyota servisu so poslali predračun za popravilo 17.300eur.
Ti si začel, ko si v splošnem poznavanju trdil, da se trezen v rit noben ne zaleti. Verjetno še nimaš niti prvega mio km za sabo, da bi kaj takega že lahko videl.Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Hvala za pokroviteljski ton. Ni potreben.
Drugače pa ja, meni se zdijo ljudje, ki nesreče pod vplivom alkohola primerjajo z dogodki tipa "se ti zgodi, ker za trenutek nisi bil 100% skoncentriran, moteni.
Sicer pa je ta debata, če lahko temu sploh lahko tako rečem, zame končana.