Toyota Celica 1996 nakup

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
kaj potem bi morali pri francozih že zdavnaj dol zapret
confused-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
En tip ki ga poznam si je kupil tako zadevo, zdaj mu gnije na vrtu pred bajto, ker mu ni zneslo za nov akumulator, gume, servis itd.
Ne strinjam se, da je to avto za čez vikend, take stare gare je treba furat vsak dan, če jih že dobiš v voznem stanju, pusti ga pri miru en mesec, bo ziher neki šlo ko ga boš pritisnil spet do konca.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.270
113
42
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
To pravi nekdo, ki vozi renaulta.
bonk.gif

hysterical-1.gif

Moji renaulti delajo bolje od marsikaterega drugega jajca. Če so teb sprali možgane potem ti ej oproščeno samo jaz osebno imam z renaultom večinoma dobre izkušnje. In sm jih imel par.

Drugače se pa strinjam da to ni avto za vikende. Če kupiš avto ker ti je všeč potem ga vozi vsak dan.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
To pravi nekdo, ki vozi renaulta.
bonk.gif

hysterical-1.gif

Moji renaulti delajo bolje od marsikaterega drugega jajca. Če so teb sprali možgane potem ti ej oproščeno samo jaz osebno imam z renaultom večinoma dobre izkušnje. In sm jih imel par.

Drugače se pa strinjam da to ni avto za vikende. Če kupiš avto ker ti je všeč potem ga vozi vsak dan.

...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Očitno želja, vonj po bencinu in šmirastih rokah ni prevladovala že od začetka.

Drugače pa se mi zdi zanimivo, da o stroških s starimi avti palamudijo tisti, ki zmečejo letno po par k eur za nove vztrajnike, sklopke, vžigalne tuljave, thule kuferje in delna kasko zavarovanja in registracije za 5 let star pleh. Ali pa jokajo, zakaj imajo servisi take urne postavke, ne znajo pa žarnice menjat, če jo je treba šlatat skoz blatnik.

Tudi označevanje ljudi po znamki je nepošteno. Jaz ne maram fauvejev, ker pač zame ni ljudski voz in ker v dveh sezonah izpljunejo po tri generacije golfov, pa sem vseeno objektiven.

Vsaka toyota tudi ni najzaneslivejša, neglede če si to prebral na internetu ali pa če jo maš sam. Razen če to dotično zanesljivo toyoto prodaš tistemu, kateremu si te zgodbice razlagal.

My two cents ...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik supafly pravi:
Bom kr svojo jajco od Megana obdržal
smile-1.gif

Vozi dokler gre...
smile-1.gif

Jaz bom s svojim avtom isto.. vozil dokler bo šel potem ga pa vržem v prvi jarek
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik supafly pravi:
Bom kr svojo jajco od Megana obdržal
smile-1.gif

Kupi BMW E30, izberi motor z dušo in ga obnovi, kolikor bo potrebno, boš imel super avto
cheer.gif