Dej ne zajebavaj. Če imaš bencinarja ICE, ki je 6V in ima ne vem 180 KM, jih lahko na AC teraš kar lepo do konca en lep čas (razen če si imel v mislih kakšnega Ferrarija, da ga teraš 30 minut na max in pol odnese nekaj v motorju) . Pri tej hibridni Toyoti, pa ne vem, če imaš za 10 sekund tega in pol dolgo časa ne več, ker si takoj spraznil baterijo. To je kot dan pa noč.Itak, fula nefer. Za koliko sekund pa imaš pri atmosfercu polno moč? Tam nekje pri rdečem polju. Res je nefer, da nam računajo polno moč, a uporabiš jo pa kdaj? Ko pozabiš prestavit, ko božaš koleno ljubice in ti nabije v omejevalnik obratov. To je pa to.
Mene res fascinira, kakšne bedarije je sposoben sproducirat človek, smao da prišpara.
a čutiš paradoks? jaz napišem kako bi lahko bilo, ti mi pa kontriraš, kak bo vsak goljufal in na kakšne načine.Redni servis ni zakonsko obvezen, na vprašanje se lahko zlažeš,... Ni poštenje za nas.
Lahko pa v avto vgradiš (dejansko ima nastavek za to že veliko vozil, recimo moj, pa tudi tvoj verjetno) napravo, ki "on time" pošilja podatke v neko bazo, recimo kilometre, lokacije prevožene poti, obtežitev vozila, zasedenost sedežev, prisotnost alkohola v izdihanem zraku, hitrost glede na omejitve,... Lahko si še pol ure izmišljam bedarije.
Redni servis ni zakonsko obvezen, na vprašanje se lahko zlažeš,... Ni poštenje za nas.
Lahko pa v avto vgradiš (dejansko ima nastavek za to že veliko vozil, recimo moj, pa tudi tvoj verjetno) napravo, ki "on time" pošilja podatke v neko bazo, recimo kilometre, lokacije prevožene poti, obtežitev vozila, zasedenost sedežev, prisotnost alkohola v izdihanem zraku, hitrost glede na omejitve,... Lahko si še pol ure izmišljam bedarije.
Nebi se. Očitno ti niso poznane mahinacije s kilometri znotraj "intervala", servisnega, TP,... Recimo včasih so števce lepo odklopli, ko so najeli rent a car, da so manj kilometrov plačali, pol so pri RaC to pogruntali in imaš lepo pavšal oz. neomejene km - no pa še tehnično je to bolj zapleteno.Če bi bil vsako leto zakonsko obvezen vpis prevoženih km pri podaljšanju zavarovanja, se bi to vpisovalo. A bo kdo dvignil rit ob tem ali ne...se bi zelo hitro razčistilo.
Na tak način bi se tudi ničliralo prevrtavanje kilometrov.
ne, kitajski sistem je GPS in sledenje na vsakem koraku.recimo, sicer tole pol si že kitajska in popolni nadzor...
Lepo priznaj, da ti paše vinjeta, ker plačaš ene 5X manj kot bi sicer.plačaš jo (storitev) tak al drugač ti. zakaj zato ker cestnina bi tud morala it na kmje.
ne vozim po AC, tak da me vinjeta ali nevinjeta ne moti.. komentiral sem "cestnino" pri registraciji, ki še danes na kubike, glamurozna neumnost.Lepo priznaj, da ti paše vinjeta, ker plačaš ene 5X manj kot bi sicer.
Macel - Dubrovnik - Macelj pa imaš slovensko vinjeto not.
Kot sem na hitro pogledal, ni te možnosti za skodirat .Toyota Corolla TS 1.8 hibrid, l.2022.