končno vozil tudi Corollo Sedan, 1.8 varianta, vozil na relaciji LJ-Vransko-Graz-St.Marein in potem parkrat St.Marein-Red Bull Ring-St.Marein in potem v nedeljo še Red Bull Ring-Ljubljana, poraba po BC 6.2 in 5.9 (imel sem nastavljeno na tank total). drugače večino časa radar ali limiter na +10 od omejitve. moram reči, da sem bil malce negativno presenečen, podobne relacije sem julija s Priusom Gen III odvozil s 5.3, sumim pa da so krivi Falkni, saj so gume prvič izredno glasne, so pa tudi 235 in 18 col. je pa res, da zelo dobro držijo, sem vozil tudi v dežju gor grede in so čisto lepo držače (ali pa pač ta feeling da Corolla). no, pred tem sem imel še Kumho pnevmatike in je bila poraba slab liter višja, še leto pred tem z Michelin Primacy III poraba enaka kot letos, vozim večino enako cel čas. tako da sumimi, da imajo nekaj tudi pnevmatike zraven.
vseeno pa se mi zdi takšna poraba čisto sprejemljiva.
kdor je vozil to relacijo, ve, da je zelo razgibana, veliko ovinkov, predorov, gor in dol, tak, Višnjegorski klanec na kubik.
radar je bil v veliko pomoč, sploh v nedeljo, kjer je bilo nekje cca. 5 km kolone do dirkališča, ki sem jo celo odvozil praktično na radar.
tudi kolega, ki se je z mano peljal, je bil navdušen, glede na to, da vozi trenutno +10 let starega bencinarja ga je poraba pri teh hitrostih naravnost navdušila.
najbolj me je presenetil prtljažnik, kljub sedan obliki izredno prostoren, vsekakor dovolj za moje potrebe, pa imam precej robe - velik kufer, mali kufer s fotoopremo, nahrbtnik s "survival kitom" (stvari za preoblečt, gojzarji, pelerine za fotiče in zame), ter polno dodatne šare še ... sem pa imel občutek, da se sedi malce visoko, kljub temu, da sem imel sedež na najnižji poziciji, vem, če se prav spomnim, je bila pozicija sedenja v karavnu nekoliko nižja.