slučajno imam tako službo, da imam možnost peljati kar nekaj avtomobilov. in slučajno imam to srečo, da se mi poklopi, da vozim tudi avte, ki so zelo blizu mojemu. seveda, da nek A6 3.0 tdi hitreje pospeši kot Prius, tega nisem nikoli rekel, da ne (razen v mestu z mesta, tam do 50-60, to bi bilo enkrat za foro za probat
), ampak napram raznim družinskim veleuspešnicam, tipa P308/Ford Focus/Renault Megane/Kia Ceed/VW Golf/Škoda Octavia ... podobne specifikacije (skratka fwd dizel, 120-150hp) nikoli ne pospešijo tako solidno, kot to naredi Prius. in ja, ko sem Priusa kupoval, oz. ko sem ga prvič zapeljal na AC, je bila to ena od stvari, ki me je zelo pozitivno presenetila, ker enostavno nisem pričakoval tega.
in ja, se najdejo butli, tipa "u, glej ga v priusu, to bo trajalo" in hočejo nekaj se limati na rit, potem pa ne sfolgajo držati tempa ... plus, izraz na obrazu voznika za mano je v nekaterih primerih tudi precej priceless, čeprav se to večkrat naredi v mestu ...
pač, meni je več kot dovolj, dovolj odzivnosti, dovolj vsega za varno vožnjo, varna prehitevanja, varna vključevanja.