Ce imas dobro ozvocenje je zvok boljsi preko kabla. Pri serijsih Toyota zvocnikih se ti ne bo poznalo.casi kablov so mimo mogoce zadnje leto ali dve. pred tem je vecina avtomobilov za delovanje Apple Carplaya potrebovala kabel … od VW preko Forda do Toyote …
pol pravis, da pes hodis? ker nazadnje so vsi iradni servisi tako navijali cene …Avta, kjer liter olja stane 100eur se ne kupuje.
jup, ker bluetooth reze dolocene frekvence. mislim, da v moji ne bom opazil, sem pa opazil da pogovor na kabli dejansko slabse dela …Ce imas dobro ozvocenje je zvok boljsi preko kabla. Pri serijsih Toyota zvocnikih se ti ne bo poznalo.
to sem tudi jaz videl, ja, pa novejši je malce cenejši, vsaj par dni nazaj je bil ... sem sam vzel enega drugega, pa še zastonj poštnina je bila, poročam, ko dobim ...Jaz sem sedaj tudi poizskusil ta adapter za CarPlay v moji Toyoti in je vsaj tisto uro vse lepo delalo, tudi klici. Morda traja trenutek dlje, da zazna nek ukaz npr. ko pritisnim na pavzo pri podcastih; na kablu se mi zdi, da odreagira kanček hitreje.
Tole je po mojem najboljša kombinacija, če imaš tudi brezžično polnjenje v avtu; če pa itak polniš prek kabla, pol je pa najbrž manj zanimivo za uporabo - razen če se ti res ne da skoz pretikat na kabl (recimo ko imaš več krajših postankov vmes in vedno s seboj vzameš tudi telefon).
Morda le še toliko v vednost, da na Amazonu prodajajo dve različici MSXTTLY adapterja za CarPlay, tisti karbonske barve naj bi bil novejša različica. Kakšna je razlika v tehničnih specifikacijah ne vem. Jaz mam črnega in kot rečeno dela ok zaenkrat.
škoda je z my 2020 (torej sredi 2019) dobila wireless povezave, za vw sem prepričan, da ni zaostajalcasi kablov so mimo mogoce zadnje leto ali dve. pred tem je vecina avtomobilov za delovanje Apple Carplaya potrebovala kabel … od VW preko Forda do Toyote …
za AA ne vem, za Apple CarPlay vem, da je bila omejitev v sistemu samem ... vem pa, da sem gledal lani Passata, Octavio, pa tudi enega Golfa, in ko sem gledal, če imajo CarPlay, je povsod pisalo, da priklopi preko USB-ja in nadaljuj ... 2019 in 2020 letniki ...škoda je z my 2020 (torej sredi 2019) dobila wireless povezave, za vw sem prepričan, da ni zaostajal
aawireless pa sam uporabljam skoraj 3 leta
kot vidim pri moji, ima tako bluetooth kot wifi, za Apple CarPlay pa sta potrebna oba (nevem, kako je pri Android Auto) … tako, da teoreticno, bi znalo biti, da bi tudi prve Corolle lahko imele ta update … kje ste pa to sploh zasledili?Pride update za stare (od 2019 naprej), ali bo to le na novih (ker bodo imele novejši sistem)?
ne razumem cisto - kaksno polnjenje?Wireless je ok za kratke vožnje, pri daljših pa se telefon pregreva in izklopi polnjenje, tak da je to bolj slabo.
Če grem na daljšo pot rajši priklopim preko kabla.
Polnjenje telefona preko wireless charging.ne razumem cisto - kaksno polnjenje?
aaaa, razumem, ja … ja, vsake toliko sem ga polnil v pisarni, kjer sem imel wireless polnilec v nogi ekrana, pa vem, da se kar segreje.Polnjenje telefona preko wireless charging.
Telefon je vroč ko pes in iz varnosti pred pregrejem izklopi polnjenje telefona.
Pol pa je baterija prazna in telefon neodziven.