Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

Marxon

Majstr
24. feb 2009
758
383
63
2x si videl blokado odkar imaš to corollo? Kaj pa šparaš ta avto.. to samo gas do konca. :D
Jaz ga prav nič ne šparam v tem smislu. Včasih imam rad malo hitreje skozi ovinke pa je kar na 6k rpm, če ne ga pa ob volanu "šaltam" navzdol, da ga držim v obratih, da malo bolj potegne ko ga zahodim.
Večinoma vozim dojenčka sabo na relacije, za po Ljubljani in okolici (do trgovine ipd) pa ni nekih takih poti za dirkanje. Pa avto ima 5500km narejenih šele. ;) Aja ga kar prisiliš da ga držiš visoko, itak višek daje v baterijo, samo kar ga moraš poslušat, probam 1x ob priliki. :D

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
2x si videl blokado odkar imaš to corollo? Kaj pa šparaš ta avto.. to samo gas do konca. :D
Jaz ga prav nič ne šparam v tem smislu. Včasih imam rad malo hitreje skozi ovinke pa je kar na 6k rpm, če ne ga pa ob volanu "šaltam" navzdol, da ga držim v obratih, da malo bolj potegne ko ga zahodim.
Tudi z vidika “čiščenja” motorja je fajn, da relativno pogosto motor na DELOVNI TEMPERATURI vidi blokado.

• Všeč mi je
Reactions: Generik

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Večinoma vozim dojenčka sabo na relacije, za po Ljubljani in okolici (do trgovine ipd) pa ni nekih takih poti za dirkanje. Pa avto ima 5500km narejenih šele. ;) Aja ga kar prisiliš da ga držiš visoko, itak višek daje v baterijo, samo kar ga moraš poslušat, probam 1x ob priliki. :D
Ma če vmes spustiš gas potem po ene 2 sekundah že padejo obrati pa je fajn če jih drži konstantno gor, ker res takoj potegne.
Če mene vprašaš.. jaz bi itak vzel 250hp varianto corolle če bi jo imeli na izbiro :D
Kar se tiče pa otrok.. pa imam enoprostorca, ker 3 otroke v corollo = no go. Razen če ženo pustimo nekje.. .:D

• Všeč mi je
Reactions: sad

to mora biti bolš kt seks......

map

Guru
6. jul 2008
7.857
1.962
113
najrajš na babi
Ma če vmes spustiš gas potem po ene 2 sekundah že padejo obrati pa je fajn če jih drži konstantno gor, ker res takoj potegne.
Če mene vprašaš.. jaz bi itak vzel 250hp varianto corolle če bi jo imeli na izbiro :D
Kar se tiče pa otrok.. pa imam enoprostorca, ker 3 otroke v corollo = no go. Razen če ženo pustimo nekje.. .:D
Če bi ženo v karjoli tako vozu bi bil hitro samohranilec z 3 froci.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Haha, kako ste se eni obregnili v moj zapis. A jebiga, porsche še pride v garažo, čez par let en GT3 touring ali pa Turbo S. :D Do takrat pa pač karjolca pa to je to. Kaj čem zdaj.. vmes pa 2.0 dizel pa gasa ;D četudi je enoprostorec..

• Všeč mi je

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
To sta res tako različna avta da je joj.. tale GT3 touring mi je pa res dober, ker so ta spojler odstranili pa ne zgleda tako nabrit. Pa 9k rpm.. juhej.
Turbaki so mi pa že od nekdaj bili zelo všeč. :)

• Všeč mi je

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Jaz pa starejši ko sem, manj so mi všeč. Ga ni boljšega od atmosferca proti blokadi. Res pa je malo neugoden za normalno vožnjo, ker spodaj ni navora.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Kaj zdej, visoki obrati ja al ne?
Cakam a še video od TDI, visnjegorski klanec, 90 do 130km/h, gas do konca.
Pa pripravi stetoskop, ker to bo popolna tisina….

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.225
771
113
EU
V glavnem to je vse v redu, kar pa ni v redu so te nove nore cene vsepovsod.:bonk: Ali je z mano nekaj narobe in bom se bom pač moral privaditi na nov vrednostni sistem (in temu primerno najti več financ v življenju), ali pa so preprosto cene podivjale in bo treba počakat kakšni dve leti, da se to malo umiri:obesise:

Ker ne vem, če bom jaz kupoval čez kakšni dve leti ravno Corollo za 40 jurjev:sprasujemse: Prej kakšno električno kolo z extended range (dvema baterijama za prek 100 km):aplauz::cheer:

• Všeč mi je
Reactions: tony, Clancy in sad
V glavnem to je vse v redu, kar pa ni v redu so te nove nore cene vsepovsod.:bonk: Ali je z mano nekaj narobe in bom se bom pač moral privaditi na nov vrednostni sistem (in temu primerno najti več financ v življenju), ali pa so preprosto cene podivjale in bo treba počakat kakšni dve leti, da se to malo umiri:obesise:

Ker ne vem, če bom jaz kupoval čez kakšni dve leti ravno Corollo za 40 jurjev:sprasujemse: Prej kakšno električno kolo z extended range (dvema baterijama za prek 100 km):aplauz::cheer:

tkole s prve roke......prenvaljali kuhinjo lani, gledal smegovo plato v eni izmed slo trgovin..lani bla 1600 €, letos 400 € več, tko da so cene povsod znorele. Zakaj je pa drugo vprašanje