Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Kako pa povezujete avto z internetom? Jaz sem aktiviral Bluetooth tethering in deluje OK, hudič je ker se ta opcija iz meni neznanega razloga na telefonu vedno izklopi sama od sebe. Vklopiš, naslednji dan je izklopljeno in spet po menuju klikat.

Kako imate nastavljeno da se vedno v avtu avtomatsko poveže na internet? Kolikor sem iskal je edina opcija da kupiš Tasker in tam vneseš task, da se ob seznanjanju z avtom aktivira še bluetooth tethering. Wi-fi hotspot mi ne diši toliko, ker kuri več baterije.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Jaz uporabljam BT tethering na Samsungu in res občasno izklaplja, ampak komaj po par dnevih neuporabe oz. povezovanja.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Ja, ampak to vedno znova moraš klikat po telefonu ko se usedeš v avto. To je čisti no-go.

Uporabljam macrodroid app na androidu, ki mi vklopi hotspot, ko je gsm povezan z media enoto v avtu preko bt. In ga izklopi, ko ni vec nt povezave. Sicer uporabljam v VW, ampak meni deluje....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Torej, če te prav razumem: jailbrakeaš iPhone (je še v garanciji), ki med tem postopkom brickne in ti ga mora Apple pod garancijo popravit?

Ne razumeš prav (pa čeprav je zelo preprosto).
Če ga jailbreakaš, pa ga pri tem brisckneš, si kriv sam. Če ga JB, pa fizično crkne zaslon ali knof, garancija seveda še vedno velja, ker JP pač ne more nečesa fizično pokvarit.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Jaz sem se afnal s taskerjem + autoinput, ki oponaša klike po telefonu. Je delalo tako random, da sem raje vseskupaj ugasnil.

Wifi hotspota se na približno modernih telefonih brez roota drugače ne da avtomatizirat

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Bixbi Routines na Samsungu lepo deluje, sem danes sprobal, ampak deluje samo za WiFi hotspot, nima opcije za vklopit Bluetooth tethering, če se slučajno izklopi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Ne razumeš prav (pa čeprav je zelo preprosto).
Če ga jailbreakaš, pa ga pri tem brisckneš, si kriv sam. Če ga JB, pa fizično crkne zaslon ali knof, garancija seveda še vedno velja, ker JP pač ne more nečesa fizično pokvarit.
Hvala za razlago, priporočam pa da drugič vse prebereš in probaš razumeti :).

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Ampak zakaj bi se ukvarjal s tem hotspotom in podobno sploh? Kombinacija spotify in waze/google maps/here we go deluje tako vrhunsko, da niti pomislil nebi na vgrajen navi, tudi če bi ga imel :)

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
mogoče nekoč, ko bom imel wireless aa in bo zadeva preprosto delala vsakič, ko se bom usedel v avto

(menda se ne pogovarjamo o telefonih v nosilcu na sprednji šipi)

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
ma to so verjetno mojstri s telefoni na šipi, 15 let za leseno žlico

Drugače pa je tole za nas, ki vtikamo kable. Če bo dejansko uspelo in bojo kakega naredili.

• Haha
Reactions: Generik