Ja, ne znamo pa brisat riti, pa tiščat, da se userjete tudi ne.Kaj še zna kdo odgovorit na preprosto vprašanje brez pametovanja
Ja, ne znamo pa brisat riti, pa tiščat, da se userjete tudi ne.Kaj še zna kdo odgovorit na preprosto vprašanje brez pametovanja
Trojne so ja.se pravi so trije tipi luči
Kot leta 1984 ko je moj foter Kupil Yugo 55 pa ga je prvo peljal na zaščito podvozja in dobil nalepkoZdajle sem bil med korono malo več na dopustu sem v prtljažniku polepil plehovje z akustično peno, da sem malo zadušil zvok, ki prihaja v kabino med vožnjo (se kar dobro pozna).
Radio sem zamenjal:
Alpine - iLX-F905D Alpine Halo9 – 9-Inch Media Receiver, featuring DAB+ digital radio, Apple CarPlay and Android Auto compatibility
Alpine - iLX-F905D Alpine Halo9 – 9-Inch Media Receiver, featuring DAB+ digital radio, Apple CarPlay and Android Auto compatibilitywww.alpine.si
Toyota mi je všeč z vidika..da dobiš pri njih osnovo (kot so včasih kupovali lupine jadrnic)...podvozje in pleh preko, potem imaš pa projekte in ga počasi dodeluješ.
Moram nabavit še zaščito podvoja v spreyu, da bom malo našprical tam kjer se sveti pleh..ker bo začel kmalu gnit tam, pa še malo bom zadušil zvok, ki prihaja v kabino od kolotekov.
(potem pa dalje...)
Ve kdo kako se na Rikši ponastavi sistem nadzora pnevmatik?
Dejansko kako speljat...ne kako piše v navodilih. Jaz mam vnešena dva kompleta ventilčkov in bi moral zdaj ob zamenjavi gum s feltnami tudi to prenastavit. Če bi znal...
Drugace sem začel lučke, ki mi svetiljo med vožnjo iz armature v betico, reševat na takle način... (če ne bo slo drugace bo tudi tole za pnevmatike postimano na enak način).
Potem ti samo ozvočenje in ojačevalec ni rešilo problema zanič zvoka? Ali si menjal samo zaradi vmesnika?Zdajle sem bil med korono malo več na dopustu sem v prtljažniku polepil plehovje z akustično peno, da sem malo zadušil zvok, ki prihaja v kabino med vožnjo (se kar dobro pozna).
Radio sem zamenjal:
Alpine - iLX-F905D Alpine Halo9 – 9-Inch Media Receiver, featuring DAB+ digital radio, Apple CarPlay and Android Auto compatibility
Alpine - iLX-F905D Alpine Halo9 – 9-Inch Media Receiver, featuring DAB+ digital radio, Apple CarPlay and Android Auto compatibilitywww.alpine.si
Toyota mi je všeč z vidika..da dobiš pri njih osnovo (kot so včasih kupovali lupine jadrnic)...podvozje in pleh preko, potem imaš pa projekte in ga počasi dodeluješ.
Moram nabavit še zaščito podvoja v spreyu, da bom malo našprical tam kjer se sveti pleh..ker bo začel kmalu gnit tam, pa še malo bom zadušil zvok, ki prihaja v kabino od kolotekov.
(potem pa dalje...)
Daš sliko kako to izgleda v avtu? MyT app še vedno deluje, če je radio zamenjan? Kamera, tipke na volanu? Ker s tem carplay/aa supportom bodo očitno drkali še pitaj boga kako dolgo:Zdajle sem bil med korono malo več na dopustu sem v prtljažniku polepil plehovje z akustično peno, da sem malo zadušil zvok, ki prihaja v kabino med vožnjo (se kar dobro pozna).
Radio sem zamenjal:
(potem pa dalje...)