Meni se bolj zdi, da lastnike prestižnih avtomobilov bolj moti to, da imajo že majhni avti vse to, kar so oni drago plačali, kot pa kaj drugega. Sedaj se nimajo več s čim ven metat
vse kar rabite je en navadn radio, ki špila in android auto/apple car playTak kit bi potrebovali, pa bi bila večina naših pripomb rešena
Alpine - KIT-F9HY-KONA Alpine iLX-F903D / INE-F904D installation Kit for Hyundai Kona from 2017 and newer
Alpine - KIT-F9HY-KONA Alpine iLX-F903D / INE-F904D installation Kit for Hyundai Kona from 2017 and newerwww.alpine.co.uk
Alpine KIT-F9HY-KONA - Installationsset für Hyundai Kona
Alpine iLX-F903D installation kit for Hyundai Kona from 2017 KIT F9HY-KONA This kit allows a simple and clean installation of the iLX-F903D in a…www.carfeature.de
Upam, da se lotijo glede na to, da je corolla globalen model (in da rav4 uporablja isto napravo).
Sem probal pa ponovno nalozil MyT app in nimam tega. Morda bo v kratkem, mogoce delajo kaksno sinhronizacijo baze pa se nismo na vrsti. Ce ne pa mi ni jasno v cem je fora.Tole deluje komu?
Statistic for EV mode time in %?
Hello, In different Prius and CH-R forums/threads I am reading that somewhere in the infotainment system there is info for how much of the time the car was in EV. Based on what I've read, it should be something like "70% of the trip in EV". Do we have this in the Corolla? So far I could not get s...www.toyotaownersclub.com
V app store-u sem ob zadnji posodobitvi videl, da sedaj app podpira to ampak jaz teh podatkov ne vidim. Pa bi me zanimalo kakšen del poti prevozim na EV...
Kaj točno boš naredil z zvočnim sistemom? Dvomim da boš prišel do dobrega zvoka samo s tem, da boš dodal/menjal zvočnike, glavni problem je v glavni enoti. Edino, če ima nek digital out in boš od tu dalje vezal svoj ojačevalec.