Kaj to pomeni? Da imamo napačen ali pravi sistem?hja in Toyota Nem pravi da nadgradnja ne bo možna brez menjave celega media sistema. Koiiko razumem je problem da so na trgu trije različni sistemi, recimo eden ima že Carplay vključen mi v Slo imamo od Panasonica
To sem jaz pisal. Jaz imam JBL ozvočenje v svoji corolli. Pa niso samo boljši zvočniki, tudi sw zadaj je boljši, ker ima neke softwarske zadeve not za optimizacijo zvoka.
Ja, problem je v tem, ker toyota adria kot uvoznik tega ni predvidela za naš trg in zato ni v redni ponudbi. Meni so šli na roko, ker sem res naložil avto z vsem kar je mogoče dobiti od opreme.
Je kdo, ki ima aplikacijo Sygic že ali bo poskusil, če deluje tudi prek MirrorLinka v Toyoti?
Ha?Še eno tehnično vprašanje, kako pa dosežete v ovinek tisti efekt, ko če te nese ven stisneš na sklopko in gre avto spet nazaj v ovinek?
Glede druge prestave pri zavoju se verjetno z avtomatikom samo bremza do te hitrosti, da lahko zavijaš normalno levo/desno v križišču?
Nisem sedaj jst en stručko za vožnjo; tisto pač ko te pri klasičnem avtomobilu z navadnim menjalnikom nese ven iz ovinka, potem pa samo stisneš sklopko (nikakor ne pedala za hitrost!!!) in se avto zopet vrne nazaj v ovinek.
Mi ne pomaga, ker sam nimam Androida in niti poskusiti ne morem To pa piše sedaj, da je nekaj novega pri njih za testirat.Poišči malo po mojih postih, jih ni veliko