Res je, lahko bi se zlagal.Lepo da vse, ki smo bili proti prejšnji vladi ozmerjaš z gamad.
Res je, lahko bi se zlagal.Lepo da vse, ki smo bili proti prejšnji vladi ozmerjaš z gamad.
Možgane jim je stolklo, to pa ni poceni.Le kaj je Metelkovcem neurje stolklo, da jim je vlada namenila 10 miljonov?
Vi ste štrajkal proti prejšnji vladi še preden je sploh nastala. Sploh vlade še ni blo, vi ste pa kar štrajkal. Normalen človek ni proti nečemu, kar sploh ni.Lepo da vse, ki smo bili proti prejšnji vladi ozmerjaš z gamad.
Daj, spomni me, kdaj se je štrajkal proti vladi, ki je še ni bilo?Vi ste štrajkal proti prejšnji vladi še preden je sploh nastala. Sploh vlade še ni blo, vi ste pa kar štrajkal. Normalen človek ni proti nečemu, kar sploh ni.
A konopla koka...ni rizična na pozebo, točo, sušo...?Metelkovec se nikoli in nikdar ne bo ukvarjal z dejavnostmi, ki so visoko rizične za vplive toče, poplav, suše, pozebe...
Zato tudi razlika v financiranju.
Glede na to, da si kmet in vinogradnik, bi pričakoval, da to veš. A koko tudi poznaš?A konopla koka...ni rizična na pozebo, točo, sušo...?
Jansistom jih ne more, ker mozganov nimate.Možgane jim je stolklo, to pa ni poceni.
Ko je Šarec vrgel flinto v koruzo in je Pahor mandat potem ponudil Janši, so/ste že štrajkal. Kar preventivno.Daj, spomni me, kdaj se je štrajkal proti vladi, ki je še ni bilo?
Trg je globalen. Ne potolče vsega hkrati.A konopla koka...ni rizična na pozebo, točo, sušo...?
Na nujno potrebne surovine, ki jih za svojo dejavnost potrebujejo Metelkovci, se jaz ne spoznam. Dej me prosim ti izobrazi!Glede na to, da si kmet in vinogradnik, bi pričakoval, da to veš. A koko tudi poznaš?
ne ukvarjam se z drogami, tukaj ti ne morem pomagat.Na nujno potrebne surovine, ki jih za svojo dejavnost potrebujejo Metelkovci, se jaz ne spoznam. Dej me prosim ti izobrazi!
Če si Metelkovec, potem mi je zelo žal...Lepo da vse, ki smo bili proti prejšnji vladi ozmerjaš z gamad.
A pol Metelkovcem za uničeno konoplo in koko, Golob naš denar dodeljuje globalno?Trg je globalen. Ne potolče vsega hkrati.
Konec dopusta, sedaj pa Gnoj?Jansistom jih ne more, ker mozganov nimate.
Marjan Šarec alias Sony_ChibaNe, dejstva.
Skorajda kot Sinji galeb 2.Saj, mene recimo zastopa ena največjih zadrug v Sloveniji. Ironično pa so tudi njih lani, ko je bilo pomanjkanje gnojil na trgu dobavitelji gnojila izsiljevali, da naj vplačajo polovico vrednosti vsega gnojila, ki bi ga naročili na TRR nekega posameznika na Hrvaškem (govorimo o vrednostih tam okrog miljona EUR in višje) brez, da bi obstajala kakršnakoli garancija, da bo umetno gnojilo sploh dobavljeno.
Pač, ko se na trgu pojavljajo takšne anomalije se dogaja marsikaj.
hahahahahaha, nikoli ne razočaraš.Ja. Ena vlada je imela veliko proti Metelkovcem, zato je gamad precej odgovorna, da te vlade več ni in nam vlada Sloboda.
Spet laži in brezvezno nakladanje. Vlada je takoj poravnala stroške intervencij, ki so jih sporočila gasilska društva in teh jue bilo za 2,3M€. Za povrnitev same škode je pa jasno potrebno več časa. Vse je treba oceniti in hkrati poloviti goljufe, ki prijavljajo škodo, ki je ni bilo. Lani je bilo takih, če se prav spomnim, kar okoli 20%.Tebe motjo subvencije kmetom, ki te hranijo, med tem ko 100x višji denar, ki ga Golob daje metelkovcem te niti ne moti tolk. 300 tisoč za kmete 10 miljonov pa metelkovcem.
Občinam in gasilcem četrtino zneska politkomisarjem iz Metelkove
(Vir: Gasilska enota Ribnica, FB)
Za povračilo stroškov intervencij v času močnih neurij z dolgotrajnimi nalivi, močnim vetrom, točo in poplavljanjem hudournikov, z dne 12. in 13. julija letos, je vlada 91 občinam namenila 2.391.191,87 evra, še 40.883,44 evra so namenili gasilskim enotam, ki so sodelovale pri izvajanju intervencijskih dejavnosti v prizadetih občinah (vir).
Gre za 2,43 milijona evrov (kako so znesek izračunali na cente, je neznanka), kar je ob stotinah milijonov evrov, ki jih je ta vlada namenila za (Golobovo) energetiko, kaplja v morje.
Kako zelo se v tej vladi delajo norce iz ljudi, pa pokaže tudi to, da je 2,43 milijona evrov za 91 občin in gasilskih društev zgolj slaba četrtina sredstev, ki so jih Golobovi zgolj po enem razpisu namenili za “politkolesarje iz Metelkove 6” v Ljubljani, kot je to na Twitterju opozoril tudi Janez Janša.
Odstranjevanje posledic neurja (vir: PGD Mokronog, FB)