Total Tv

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Zanima me če gdo uporablja ta sistem in kako deluje!
A je možno na ta sistem priključit več televizij?

alex33

Pripravnik
6. sep 2007
237
0
16
kako deluje ? kupiš sprejemnik in kartico, sat anteno moreš met obrnjeno na 16 stopinj vzhodno in gledaš total tv paket. za več tv-jev pa mislim da to ne gre.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Jaz ga uporabljam, kaj te zanima? Deluje tak, kot vsaka satelitska, s tem da dobiš ob naročilu sprejemnik (z drugimi ne moreš aktivirat kartice) in kartico, s pomočjo katere dobiš nekaj gledljivih kanalov. Plačuješ pa naročnino, mesečno, letno vnaprej, kak češ.

vejca

Pripravnik
Jaz imam total tv komaj slab teden, sem zelo zadovoljna glede na to da prej nismo dobili nobenega programa. Odvisni smo bili samo od gledanja filmov preko dvd-jev.
V primerjavi z Lastovko je velika ker Lastovka je gledljiva samo tam kjer je viden Krvavec.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
To vem ja, če pa vidiš Krvavec potem imaš na izbiro obe možnosti.
Kolikor sem ravnokar gledal ponudbo se v tem primeru bolj splača Lastovka..

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Za vsak TV potrebujes svoj Box, takega narocniskega paketa pa v prvotni fazi pri nas se ni....furajo pa baje ze to normalno na jugu. Bosna, Srbija...

Lastovka je odvisna od oddajnikov na zemlji, Total TV pa siba prek satelitov, kar pomeni, da je Slovenija 100% pokrita. Tudi slika je zgledala precej kvalitetna.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jaz bi bil tudi že uporabnik, če bi mi kdo prišel tole montirat. Pa jih ni. Hočem reči, že kar nekaj monterjem sem poslal mail, pa nič. Ali imajo toliko dela al kaj, ne vem ?
BTW: a kdo ve za monterje za gorenjsko območje (unih iz LJ se ne da dobit) ?

Noker

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Ja najbolj me zanima če se da ne več Televizorjev povezat v stanovanju!

Seveda se da, ampak za vsak Tv rabiš svoj sprejemnik in za vsak sprejemnik rabiš svoj LNB izhod. Za 2 tv-ja torej rabiš LNB z dvema izhodoma.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Jaz sem mela enga iz Domžal, zmontiral mi je v dveh dneh in delo opralil kot je treba. Montira po vsej sloveniji in lahko ti dam njegovo številko če rabiš.
Ja
Noker
p.s. imaš že PM

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.732
100
63
Če želiš spremljati TV SLO in POP TV potem že v osnovi potrebuješ 2 LNB-ja.
Če hočeš to gledati na 2 televizijah, potem pa rabiš 2 LNBja, kjer ima vsak po 2 izhoda.
Je to pravilno?