Total Comander - hec stoletja?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.478
449
83
Poglej v nastavitve. Med drugim lahko izbereš, da uporablja kar Explorerjeve rutine za kopiranje.

Btw. kot old skul uporabnik NC še iz časov DOSa mi je tovrstno orodje must. Sem pa že nekaj časa na lovu za free / opensource (škrt, a pošten
wink-1.gif
) 64 bit klon NC za Okna. Pred kratkim sem naletel na Double Commanderja, če kdo slučajno rabi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Z error še nisem imel opravka, ker jih ni. Tukaj povsem možno da skrije predolg source/destination inf.

To da mape ne zna skopirati pa skoraj ne verjamem. Si kopiral z usb-ja in vmes dal ključ ven, to bi znal biti problem
evil.gif
"Če nisem videl, ne obstaja."
"ne verjamem"

To je tehnični forum, za "verovanja" piši v , ne vem, Čvek. Lahko tudi Parlament.

Napaka je jasna, reproducibilna. Dejstvo. Verovanje nimam kaj iskat zraven.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ampak si neverjeten... za kopiranje uporabljaš queue (malo bolj napredna funkcija), zraven pa se pritožuješ kako v explorerju to lepo dela. Pa te funkcije sploh nima. Drugače pa vidiš v spodnjem delu okna kaj se kopira. Ni bug ampak feature.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
A ti tudi kozarec vode spijes tako, da vzames sveder, zvrtas na dnu luknjo in potem s slamico spijes?
crazy1.gif

Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Z error še nisem imel opravka, ker jih ni. Tukaj povsem možno da skrije predolg source/destination inf.

To da mape ne zna skopirati pa skoraj ne verjamem. Si kopiral z usb-ja in vmes dal ključ ven, to bi znal biti problem
evil.gif
"Če nisem videl, ne obstaja."
"ne verjamem"

To je tehnični forum, za "verovanja" piši v , ne vem, Čvek. Lahko tudi Parlament.

Napaka je jasna, reproducibilna. Dejstvo. Verovanje nimam kaj iskat zraven.

Jaz jih nimam, sem napisal. Sem tudi napisal da je možno.
priden.gif

Kje si pa tisti copy gor našel?
hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ampak si neverjeten... za kopiranje uporabljaš queue (malo bolj napredna funkcija), zraven pa se pritožuješ kako v explorerju to lepo dela. Pa te funkcije sploh nima. Drugače pa vidiš v spodnjem delu okna kaj se kopira. Ni bug ampak feature.

Povej mi en razlog, zakaj ne bi kopiral z Queue?
(to z brzino je bilo tudi v navadnem kopiranju)

(Kaj ni bug, ampak feature?)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Z "expandaš" misliš "povečaš"? "Maksimiziraš"?
Po povečavi je pri meni še vedno isto, izmenjuje se hitrost in ime fajla, ki se kopira -> ime fajla, ki se kopira.

Maš kako drugo verzijo? Jaz imam 7.04a

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
A ti tudi kozarec vode spijes tako, da vzames sveder, zvrtas na dnu luknjo in potem s slamico spijes?
crazy1.gif
Sorry, kako pa bi ti kopiral nekaj map, če ne tako, da označiš, klikneš Copy (F5) in potrdiš dialog, ki se pojavi?
Ker če je bolj preprost način, sem "all ears".

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Z desnim klikom potegnes cez mape/fajle, potegnes na nasprotni oken, kjer ze prej izberes destinacijo in kliknes OK?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Ni nič narobe, če kopiraš s queue. Narobe je, da nočeš razumet kaj to pomeni. Feature je pa točno to, kako kopiranje z vrsto zgleda in se ti pritožuješ, da je bug. Ni bug, da hitrost kopiranja napiše čez ime datoteke (ime datoteke napiše nalašč za par sekund). Imena datotek, ki so v vrsti imaš izpisana spodaj in trenutna, čudež, je napisana na vrhu vrste.

In ne, tistega z brzino ni pri navadnem kopiranju.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ja ne vem, jaz pri vseh delam ena in isto.. ce je vec posameznih fajlov jih z levim klikom prenesem in dam proces kopiranja v background.. in potem se druge, tretje, devete mape, fajle...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
In zakaj je to bolj preprosto od "moje " metode?
Označim fajle/mape, Kopiraj, Ozadje.
Zgleda sumljivo podobno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Ni nič narobe, če kopiraš s queue. Narobe je, da nočeš razumet kaj to pomeni. Feature je pa točno to, kako kopiranje z vrsto zgleda in se ti pritožuješ, da je bug. Ni bug, da hitrost kopiranja napiše čez ime datoteke (ime datoteke napiše nalašč za par sekund). Imena datotek, ki so v vrsti imaš izpisana spodaj in trenutna, čudež, je napisana na vrhu vrste.

In ne, tistega z brzino ni pri navadnem kopiranju.
In kaj po tvoje tu nisem razumel, glede Queue?
Naložim mu stvari v vrsto, in on jih obdela. Po vrsti.

Če pa izmenjavanje hitrosti in imena ni bug, pa napiši, da to ni bug, ne pa "ni res", "ne verjamem", "ne razumeš" (nisi vse našteto ti napisal)

Čeprav bom jaz mnenja, da je izmenjavanje dveh podatkov na istem mestu vsaj zelo čudno, če že ne bug.
Da sem skrinšot naredil, sem naredil video posnetek, ker je tak hitro skače, da ni šans zadeti PrtSc.

Podobne teme