Toš Toš

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Meni je bil kar všeč.
Je pa res, da ni bil ravno humor na prvo žogo. Meni nič slabša oddaja kot Vid in Pero šov, kjer pa bolj igrajo humor na prvo žogo in je zato širši publiki verjetno bolj všeč.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
problem "talk showov" je velikokrat v gostu. ČE imaš gosta neumneža, ki se ne zna it, bo izpadlo glupo. In on je imel večino kr nekih neumnih gostov. Malo je to ubijalo...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
problem "talk showov" je velikokrat v gostu. ČE imaš gosta neumneža, ki se ne zna it, bo izpadlo glupo. In on je imel večino kr nekih neumnih gostov. Malo je to ubijalo...
Sploh ni res. Kar enih gostov ni. Je samo nepripravljen voditelj, ki iz manj 'na prvo žogo' zanimivih gostov ne zna ali ne upa izvabiti nič. Osebno sem 100% prepričan da se da z eno Micko z vasi kot gostjo, naredit boljšo oddajo kot z 80% zlajnanih gostov pri "Mariu", če si le dober voditelj. Sem imel srečo, da sem pri raznih voditeljih videl kako se to dela... če ne od (nesposobnega) voditelja pa od publike, ki jim je voditelj morda pustil besedo... pogosto je bilo ravno pri 'kar enih gostih' na koncu največja težava s pomanjkanjem časa.

Pa to seveda niso "creative mornings" ... ki so recimo res tipičen šolski primer kako še iz na prvo žogo zanimivega gosta narediš popolnega Kekca.

Nerazgledan voditelj ali vsaj brez razgledane ekipe za sabo pač ne more naredit nič. Moraš vsaj za silo poznat temo in gosta (če nisi res rojen talent oz. razgledan improvizator - ne pol ure pred intervjujem prebrat prvo knjigo 'za telebane' o temi in sprintano kopijo spletne strani gosta). Tako vodenje iz tedna v teden je precej resno delo, še posebej brez hude ekipe.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne prebavljam štajercev drugače....brez zamere, verjetno tudi vi ne gorencov.

Sem pa enkrat uletel for free na slovensko sinhronizirano risanko in so bili ravno karakterji ki so bli štajerci daleč najbolj originalno izpadli in sem bil celo zelo zadovoljen s sinhronizirano risanko.
shocked-1.gif

Tako da ja....sam toš mi je [cenzura] sam setting in cel wannabe efekt za kozlat.