Top Gear je nazaj!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Se strinjam s snecerjem. Lahko je s tujim kurcem po koprivah opletat. Se delat norca iz vseh avtomobilov za plebejce, ko sam sluzis, pardon dobivas iz neba, mastne denarce za zajebavanje iz vsega. Recimo skoraj 17mio eur zadnje leto Jerremy... sorry meni to ni normalno oz. primerno. Tipicen angleski humor, ki je ze passe in monty pytonu ne seze do kolen.
No, vsaj starosti se ne bo izognil.
evil.gif

Dobiva iz neba?
Pa ti ves, kaj vse tip dela? In kak tocno je narobe s tem, da zasluzi s tem, da ljudje njegove produkte kupujejo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Se strinjam s snecerjem. Lahko je s tujim kurcem po koprivah opletat. Se delat norca iz vseh avtomobilov za plebejce, ko sam sluzis, pardon dobivas iz neba, mastne denarce za zajebavanje iz vsega. Recimo skoraj 17mio eur zadnje leto Jerremy... sorry meni to ni normalno oz. primerno. Tipicen angleski humor, ki je ze passe in monty pytonu ne seze do kolen.
evil.gif

Dobiva iz neba?
Pa ti ves, kaj vse tip dela? In kak tocno je narobe s tem, da zasluzi s tem, da ljudje njegove produkte kupujejo?

Kaj pa vse dela? to mislim tistega starega tečnega, ne onega umetnika, ki ima ne discoveryju al kje še eno neumno oddajo z "izzumi"
smile-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Meni je tudi ql Top Gear... Ampak očitno nekatere Clarkson čustveno prizadane, ko se dela norca iz ½njihove½ znamke... Verjetno je tako kot skoraj pri vsaki stvari. Ali ga imaš rad ali pa ga sovražiš:) Clarsksonovi quoti: http://clarksonisms.com

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
oddajo Volan pa redno gledam

A dej nehi, najvecji crap, ki ga lahko sproduciras.
hysterical-1.gif

Top Gear je vrhunski....ce vam ni vsec, pac glejte Volan.
grin1.gif

Tudi meni je ta oddaja v nakaterih delih presegla meje dobrega okusa.
Je pa res da mi je pa tale ideja všeč.
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
evil.gif

Dobiva iz neba?

Kaj pa vse dela? to mislim tistega starega tečnega, ne onega umetnika, ki ima ne discoveryju al kje še eno neumno oddajo z "izzumi"
smile-1.gif

Kolumnist v enem dnevnem časopisu, izdal je kup knjig (jaz jih imam enih 6, pa sem ziher, da nima vseh), letno vsaj 1, če ne 2 DVDja, nastopi (kar dobro kasira, da se pojavi), pa TG Live, pa klasični dokumentarci (zgodovinski) pa še in še. Honorar na BBC je malenkost v primerjavi z vsem ostalim.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.074
2.846
113
Točno to, meni so carji. Res zabavna oddaja, za razliko od večine ostalih ''resnih'' avtotestnih oddaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
evil.gif

Dobiva iz neba?

smile-1.gif

Kolumnist v enem dnevnem časopisu, izdal je kup knjig (jaz jih imam enih 6, pa sem ziher, da nima vseh), letno vsaj 1, če ne 2 DVDja, nastopi (kar dobro kasira, da se pojavi), pa TG Live, pa klasični dokumentarci (zgodovinski) pa še in še. Honorar na BBC je malenkost v primerjavi z vsem ostalim.

Tik pred Nobelovo je ja
bonk.gif

Flanc prodaja očitno in folk to kupuje, reklamira pa se preko delodajalca. Kapa dol.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Pa smo spet pri tipični slovenski večvrednosti. To bi lahko tudi ti ali pa Janez iz Butal komot btez težav spravila skupaj, a ne/
grims-1.gif

In seveda vsi tisti, ki jim je všeč JC (velika večina), so norci, vi pa branite cvet razuma, a?
Morda bi bilo dobro, da se ustaviš in ponovno preveriš na kateri strani vrat norišnice si...
grin1.gif

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Za takšen nivo oddaje kot je Top Gear potrebuješ zelooooo širok spekter znanj, ki jih vsi trije definitivno črpajo še iz vseh ostalih oddaj, knjig in interesov, ki jih imajo. Ukvarjajo in naštudirajo svašta. Res je, da so določene knjige mal čez les ( How hard Can it be in pa How to land an A330 airbus od May-a
wink-1.gif
). Sicer pa se očitno uspešno prodajajo, čeprav sam še vedno raje pogledam kakšen del izpred let, kot pa današnje serije, ki mi nekak ne sedejo več.

Kar se pa uspeha tiče, pa samo kapo dol predvsem Clarkyu. Tako TG, kot JC sta močni blagovni znamki, da pa dosežeš tak nivo pa žal res ni dosti le sreča in par budalštin.

LP M .

I

Izbrisan uporabnik #488

Predvsem pa denarja, da ga lahko mečejo skozi okno + zveste ovčice, ki te neumnosti poslušajo, gledajo in kupijo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sad pravi:
Pa smo spet pri tipični slovenski večvrednosti. To bi lahko tudi ti ali pa Janez iz Butal komot btez težav spravila skupaj, a ne/
grims-1.gif

In seveda vsi tisti, ki jim je všeč JC (velika večina), so norci, vi pa branite cvet razuma, a?
Morda bi bilo dobro, da se ustaviš in ponovno preveriš na kateri strani vrat norišnice si...
grin1.gif

Razen retardiranega razvedrila, oddaje nimajo nobene vrednosti, prav nič ne koristijo prometni in avto izobrazbi.

Pa naj gleda, kdor hoče, meni so pod nivojem, "humor" pa na isto foro nonstop.

Pred leti sem gledal eno, mislim da sta tekmovala audi in smučar, kdo bo prej na cilju. Tudi sicer je bilo negledljivo, ker je kamera skakala, kot da gre za James Bonda.

Mogoče Angležem zanimivo, ker nimajo snega.
priden.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj bi pa morala oddaja koristiti prometni in avto izobrazbi? A je bil kdaj to njen namen oz. ali misliš, da ker je BBC javna UK TV, da bi morali samo izobraževat?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
No pa razloži, v čem je fora ogledal od avtobusa pa vzvratnega airbaga
smile-1.gif
Ker imam ravno malo preveč časa. Vse fore na multipli imajo temeljito premišljeno ozadje in je odlična satira in opozarjanje starejših ljudi, na kaj morajo pazit:
- ogledala od avtobusa: starejši ljudje NE gledajo nazaj in okrog avtomobila, ampak so nabiti na sprednje steklo in gledajo samo naprej; ogromna ogledala jim olajšajo spremljanje dogajanja okrog in za vozilom
- zadnji airbag: starejši ljudje ne gledajo prav nazaj in tudi park senzorji jim ne pomagajo, ker še kar drgnejo rikverc: torej airbag, da ne poškodujejo tistega zadaj
- sprednji ogromni spužvasti odbijači: poglej si malo avtomobile starejših ljudi in so vsi opraskani: odbijač to (demonstrirano v oddaji) lepo reši
- starejši ljudje se težko znajdejo v vseh knofih in možnostih: enostavna armaturka z nekaj knofi jih reši
- starejši ljudje dostikrat vozijo z meglenkami: torej jim preprečimo vključitev meglenk
- starejši ljudje velikokrat vozijo prepočasi in tako ovirajo promet in ustvarjajo nevarne situacije: torej daš števec, ki kaže manj
- in ta zadnja in zame najboljša: eksplozija avtomobila ob vožnji v napačno smer: bolje to, kot 10 mrtvih
Torej, vsaka taka fora (po tvoje norčevanje iz starejših) je temeljito premišljena in temelji na realnih dejstvih. In vse to Top Gear prezentira skozi zanimiv in smešen način hkrati. Če ti to ne bo odprlo ''oči'' potem ti sam žal ne morem pomagat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Te iste napake počnejo tudi mladi oziroma vozniki vseh vrst ali kombinacija enih in drugih.

Starost do neke mere ni ovira, ko pa zdravje več ne dopušča vožnje pa se pač preneha.

Do tedaj pa starejši vozniki lahko čisto ok.

p.s.
za nazaj maš kamero in senzore
smile-1.gif
če je to tak problem