Top Gear je nazaj!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Ali je kakšna dobra duša, ki ima že naložene zadnje tri sezone, da bi mi jih posodila za ogled.

Imam probleme z netom v mojem kraju
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Včeraj slučajno gledam top gear oddajo.

"predelajo" Multiplo in v njem vozijo babice oz oskrbovanek iz doma ostarelih.

Skratka dela se norca iz Fiata in starejših ljudi, pa je tisti voditelj tudi že pravi starec in zrel za odvzem vozniške.

Prav nič ni bilo smešno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kdo ti je kriv, da nimaš smisla za humor ...

To je daleč od humorja, če se delaš norca iz starejših..

I

Izbrisan uporabnik #488

No pa razloži, v čem je fora ogledal od avtobusa pa vzvratnega airbaga
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Za varnost vseh udeležencev v prometu in pomoč slabovidnim, kar starejši sigurno so!! Al si mislo, da se norca delajo s starejših , ker slabo vidijo? Pol bi namontirali mini ogledala pa zunaj kovinske kole
evil.gif

Legende so. Upam na še čimveč oddaj. Samo tak lahko šov pali, ko se voditelji dobro poznajo med sabo/so vsaj znanci in na domači način razlagajo, se norca delajo iz VSEGA in predstavijo nore avte, ostalo mašinerijo in praktično ves svet. Obenem pa še vidiš zvezdnike za volanom v hitrem krogu in še o njih kaj zveš
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj ne bom več gledal, je bilo dovolj
smile-1.gif

Vsega je not, samo o avtomobilizmu nič.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja tu pač predstavljajo zelo drage in ultra drage avte in predvsem športnike. Te pa si lahko privošči lih 0.1% ljudi. Za vse nas ostale, ki pa si jih ne moremo kupit, pa je to najboljši način predstavitve, da dobiš feel, keri avti so res top, pa kerim še dosti fali, čeprav zgledajo na papirju hudo. Pa predstavijo nam jih tak podrobno, kar ne ve niti nov lastnik avta... Avto je treba vozit, da ga spoznaš in oni jih ženejo na polno, po celem svetu, po nemogočih cestah.

Za norrmalne avte pa maš desetine drugih oddaj pa youtube!

I

Izbrisan uporabnik #488

Pol pa sploh ne vem, za koga je oddaja, za tistih 0,1%, ki imajo šoferja?
smile-1.gif

Sicer pa sem že videl Lado pa stoenko itd..

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Se strinjam s snecerjem. Lahko je s tujim kurcem po koprivah opletat. Se delat norca iz vseh avtomobilov za plebejce, ko sam sluzis, pardon dobivas iz neba, mastne denarce za zajebavanje iz vsega. Recimo skoraj 17mio eur zadnje leto Jerremy... sorry meni to ni normalno oz. primerno. Tipicen angleski humor, ki je ze passe in monty pytonu ne seze do kolen.
No, vsaj starosti se ne bo izognil.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Človek je povzel bistvo, za kar jaz nisem našel pravih besed
smile-1.gif

Ni čudno, da Merc al katera firma ni dala vozila v Albanijo, al je bil Bentley.

Še za džabe jim dajo vozilo, da se norca delajo in uničujejo ter slinijo po njem.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Vidiš to morš znat. Merc je bil, pa RR pa stoenka , če se ne motim.

Oddaja je prvi vrsti zabavna s področja avtomobilizma, ni pa humoristična?!? S smehom/forami pač pridobijo še kakega gledalca.