Top Gear je nazaj!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
To je komentar iz YouTube

"Here is the TRUTH behind this video and I hope all the Comments about "N00b" and Pilot Error can be laid to rest! The Pilot is a close friend, was unhurt and walked away! The Cobra suffered a Servo Failure which is part of the flight control system. When it failed, it locked up the flight controls at a critical moment, causing the crash. Skip has a Masters in Aeronautics and has more than 30-years Military flight experience. He is one of the most recognized Cobra pilots in the World."

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
ksz
in kaj je narobe s tem če ji je final želja veyron? a mogoče obstaja še kej boljšega od njega? to je kot bi en reku od hot hatchev si želim novega gti-ja 7 in bi ga vsi popljuvali češ kje maš okus izvirnost..mogoče res ne izstopa pri bralcih revij in gamerjih ampak vsak ki ma neki pojma o takih avtih in si jih je že lastil ve, da je gti benchmark in najbolše kar lahko kupiš za ta denar v tem rangu..torej je nekdo neumen, ker hoče najboljše, najuporabnejše, najkvalitetnejše? nigga plis..puste take debate kaj bi kdo kupil, ljudem, ki dejansko ima denar za avte tipa veyron,itd.. vi pa nazaj na et gledat podatke o teh stvareh, ker vozil jih itak niste nikol kaj šele lastil..

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz
in kaj je narobe s tem če ji je final želja veyron? a mogoče obstaja še kej boljšega od njega? to je kot bi en reku od hot hatchev si želim novega gti-ja 7 in bi ga vsi popljuvali češ kje maš okus izvirnost..mogoče res ne izstopa pri bralcih revij in gamerjih ampak vsak ki ma neki pojma o takih avtih in si jih je že lastil ve, da je gti benchmark in najbolše kar lahko kupiš za ta denar v tem rangu..torej je nekdo neumen, ker hoče najboljše, najuporabnejše, najkvalitetnejše? nigga plis..puste take debate kaj bi kdo kupil, ljudem, ki dejansko ima denar za avte tipa veyron,itd.. vi pa nazaj na et gledat podatke o teh stvareh, ker vozil jih itak niste nikol kaj šele lastil..
Eh, pusti jih. Zanimivo je brati komentarje moških, kateri komentirajo, kot da imajo doma najmanj žensko različico Stig-a. V resnici ima pa 90% ženske, katerim za avtomobile dol visi, tako da, tudi Top Gear-a ne morejo skupaj gledat, potem pa tako sproščajo svoje frustracije.

Meni je bila prav zakon, vozila je odlično (verjetno bolje kot 95% Alter supervoznikov, kateri so se oglasili v tej temi in so dirkališče videli najbližje na TV-ju). Kapo dol, bejba ima pri 25-tih dovolj keša, da je dala čez (ne zgolj vozila, temveč si lastila) nekaj superavtomobilov in ve kaj ji paše. In brez zamere, ampak GTR je recimo mene tudi razočaral na celi črti, posredno je pa to potrdil tudi Clarkson, ko je omenil, da je GTR po papirjih in testih super duper, ampak mu nekaj manjka. Vendar seveda za net znalce, kateri avtov še od daleč niso videli, kaj šele vozili, je to GTR meka.

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz
Eh, pusti jih. Zanimivo je brati komentarje moških, kateri komentirajo, kot da imajo doma najmanj žensko različico Stig-a. V resnici ima pa 90% ženske, katerim za avtomobile dol visi, tako da, tudi Top Gear-a ne morejo skupaj gledat, potem pa tako sproščajo svoje frustracije.

Meni je bila prav zakon, vozila je odlično (verjetno bolje kot 95% Alter supervoznikov, kateri so se oglasili v tej temi in so dirkališče videli najbližje na TV-ju). Kapo dol, bejba ima pri 25-tih dovolj keša, da je dala čez (ne zgolj vozila, temveč si lastila) nekaj superavtomobilov in ve kaj ji paše. In brez zamere, ampak GTR je recimo mene tudi razočaral na celi črti, posredno je pa to potrdil tudi Clarkson, ko je omenil, da je GTR po papirjih in testih super duper, ampak mu nekaj manjka. Vendar seveda za net znalce, kateri avtov še od daleč niso videli, kaj šele vozili, je to GTR meka.

zmaga.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
.... In brez zamere, ampak GTR je recimo mene tudi razočaral na celi črti, posredno je pa to potrdil tudi Clarkson, ko je omenil, da je GTR po papirjih in testih super duper, ampak mu nekaj manjka. Vendar seveda za net znalce, kateri avtov še od daleč niso videli, kaj šele vozili, je to GTR meka.

Kaj si ga kupil in po 3-eh mesecih ugotovil, da to ni to?!. Potem pa si ga po vsega pol leta prodal za polovično ceno in naredil velik minus v družinskem proračunu. Ubožček, kaj pa kupuješ z očmi in ne s pametjo.
priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
tako je, se je malo potolažil, češ to ni to in ga ne bo kupil :D

jaz grem na progo letos z galardom, pa da vidim če je to to.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.998
1.440
113
Evo jih, dežurni so se že oglasili. Pač Veyron je čudo tehnike, nedvomno, ne vem pa kaj je njej na temu avtu všeč pa mi je žal, da jo JC malo sitsnil, očitno mu je bila zelo všeč.

@mtl_GTR driver
Daj tip ne utrujaj, na Češkem si ga "sitisnil" za slabo urco pa ti nekaj manjka na avtu. Manjka ti denar, da ga kupiš in vzdržuješ. V eni uri si ti komaj svoje občutek dojemal, kaj šele obnašanje vozila.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Veyron ji je kul, da ga po stiscala do amena po ravninah Skotske.. aja, wait..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Koji [cenzura] se zdaj preseravate. Če bi si ga lahko kupli bi pa spali pred VW fabrko da vam ga sestavijo
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.998
1.440
113
Dej no, bejba je kao počena na hitrost in konje, ni pa vedla, da obstaja Veyron SS. Pač, malco mamo, viper je nazaj prišel jamrat zakaj mamo tako nizko plačo. Simple.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nekaj kokic je se ostal za hlacnicama moje toper trenirke.

Tablico imam, na mojem golfu 3 sdi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.786
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
To je komentar iz YouTube

"Here is the TRUTH behind this video and I hope all the Comments about "N00b" and Pilot Error can be laid to rest! The Pilot is a close friend, was unhurt and walked away! The Cobra suffered a Servo Failure which is part of the flight control system. When it failed, it locked up the flight controls at a critical moment, causing the crash. Skip has a Masters in Aeronautics and has more than 30-years Military flight experience. He is one of the most recognized Cobra pilots in the World."

A, tnx za info
zmaga.gif
....jaz sem res na splošno sklepal samo glede na video pa tudi že kar nekaj podobnih nesreč sem videl, tako da sem res predvideval, da gre za pilot error.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Wtf vi to bluzite? Obicajna bejba komaj ve, cemu sluzi volan, tukaj pa njo kurcate, ker kao ni dovolj hardcore, kljub temu, da je odpeljala precej hiter krog in da vozi precej konkretne avte. Ne vem, ampak zame je 458 precej perfect avto, vozne lastnosti so se vsi profesionalci pohvalili, poleg tega pa se noro izgleda, medtem ko za gtr-a vsi pravijo, da ni tistega thrilling faktorja, ki ga tapravi petrol head pricakuje, to je ona tudi povedala. Bi morala voziti caparota, radicala, caterhama, gumperta ali kaj podobnega, da bi bila za alter publiko dovolj hardcore?
bonk.gif