Tomaž Humar poškodovan obtičal v Himalaji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ko pa se je šlo za Bora Nekrepa in še nekaj otrok, ki so jih zafurali zdravniki, pa ni bilo nobenih »reševalcev« (recimo telefonskih klicev/konzultacij na klinike v Parizu, ali Londonu za pomoč in nasvet). En telefonski klic v tujino namreč stane bistveno manj kot minuta poleta helikopterja, in kot stane ura ekipe reševalcev...

Pa saj je Humar te resevalce ze placal!

Ne vem ali ste eni ponesreci funkcionalno nepismeni ali pa si namerno nataknete plasnice, samo da lahko omenite se eno krivico, ki je po vasem mnenju v tem kontekstu bolj pomembna.
crazy1.gif

lp

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ksz

Humar je car. Tisti, ki ga primerjate s Strelom ste mal bogi.

Drgač pa ne morem kej, da ne bi opazil, kolk fašistov se je spet pofočkalo v tej temi. Čudi me edin da je Jernej tokrat na "pravi" strani. Aja... kle zna očitno vklopit empatijo, sklepam glede na avatar...

V glavnem... alpinotalibani so spet udarili, strnite vrste...
evil.gif

Sem mal posrfal... v letu 2005 so mavčarji v Lj. mel opravka z 20000 osebki. Adrenalinski odvisneži, prepovedat vse skup...

Se zgodi. V Himalaji, na cesti, po statistiki je pa najbl nevarna baje kopalnica.

Kaj čmo zdej prepovedat? Kopalnico?

V čem je razlika, če se nekdo poškoduje v Himalaji, na cesti, pijan pade po štengah al pa celo trezen?
Kakšen izgovor ma trezen, da pade po štengah?

Ajd me zanima, dragi moji fašisti, komu boste odklonili pomoč? Alpinistu v Himalaji, ki preizkuša meje mogočega al nekomu, ki je trezen in pri polni zavesti cepnil po štengah? In zakaj?

Fašisti zihr Humarju, ker ga ne štekate. Ker se to fašistu ne more zgodit. Z nekom, ki se pa po štengah zvrne, bodisi pijan (ma vsaj izgovor) ali trezen, se pa fašisti zlahka identificirate. Se vam lahko to jutr zgodi...

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Mal mi je bedno brat nekatere komentarje ob tem ko je en velik človek že mrtev ali pa v mrazu umira. Sem bil na šesttisočaku, vem kako je tam gor kjer leži Tomaž. 4 dni težko poškodovan preživet, na meji še verjetnega…

Kako lahko sploh nekdo primerja življenje človeka za prgišče €.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.030
113
kod Džej-Zija
No, zdaj bojo lahko vsi njegovi kavč-nasprotniki orgazmirali in se trepljali, kako so imeli prav.
crazy1.gif
Za Tomaža pa vseeno upam, da se tudi tokrat srečno izteče.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jeba je ker že nam hočejo klestit bolniške če se poškodujemo pri smučanju, tle je zame problem...

Ne rečem da naj ga pustijo tam, absolutno ga naj rešijo, samo naj meni ne grozijo da bom imel manj bolniške zaradi tega ker se pač rekreiram kot mi paše ker pač ni denarja....

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Desc je odslužil svoje. Naj bi imel zlomljeno hrbtenico, nogo, rebra, premikati se ne more, gor pa skoz sneži. Velika verjetnost je, da je pod snegom in ga reševalci ne bodo našli. Tudi, če ga najdejo, bodo pa zelo težko celega spravili v dolino.
RIP

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Jeba je ker že nam hočejo klestit bolniške če se poškodujemo pri smučanju, tle je zame problem...

Ne rečem da naj ga pustijo tam, absolutno ga naj rešijo, samo naj meni ne grozijo da bom imel manj bolniške zaradi tega ker se pač rekreiram kot mi paše ker pač ni denarja....

Eno je rekreacijski ski-ing s familijo v batlajnkirhajmu, drugo pa je extremizem himalaje.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Kaj konkretno ti je Humar kriv, če ma aktualni minister fašistične izpade?
Zakaj je treba, če je oblast fašistična, najti večjega žida, kot si sam?

ala: Glejte tega, ta ma še bolj kljukast nos kot jest, njega dejte!

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ti pajac, če delaš za 50€ na teden... tvojih evrov ne troši nihče. Ker še zase ne zaslužiš.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
žal očitno tokrat ne bo rešitve. vseeno, upanje umre zadnje.

Tomaž Humar je šerpi v baznem taboru sporočil, da ima zlomljeno hrbtenico in nogo. Povedal mu je, da se ne more premikati, da je v zelo kritičnem stanju in da lahko kmalu umre. Dodal je, da je to morda njegov zadnji pogovor (prek radijske postaje), in da ga bodo, tudi če ga najdejo, le stežka prenesli v dolino, poroča portal 24ur.com.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Desc je odslužil svoje. Naj bi imel zlomljeno hrbtenico, nogo, rebra, premikati se ne more, gor pa skoz sneži. Velika verjetnost je, da je pod snegom in ga reševalci ne bodo našli. Tudi, če ga najdejo, bodo pa zelo težko celega spravili v dolino.
RIP

Ok, sem malo nazi, ampak se mi človek malo smili ko trpi tam gori, po drugi strani bi pa ga pa okol kepe kot mulca,
kam hudiča je spet lezel...

Na misel mi pade ena fina zgodbica;

Dobra starejša ženička posvoji staro zapuščeno grdo mačko, lepo skrbi zanjo, dok lepega dne ne skoči iz desetega
nadstropja in si polomi vse štiri tace. Odpelej jo veterinarju, ta ji čez kak dan pove da bo poseg stal 5 njenih pokojnin.
Ženska dobrega srca po telefonu dovoli operacijo, čeprav zato najame kredit. Mačka se pozdravi in po dveh mesecih je kot nova.
Nato neumna mačka spet skoči. Spet pokliče veterinar in pravi da bo operacija spet stala ohoho... Dobra starka pa pravi; Usmrtite jo,
bo ceneje.

Tolko o reševanju Humarja že drugič.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Mislim, kakšno budalo moraš bit, da greš odgovarjat na retorično vprašanje.

Tretina, beri še enkrat T R E T I N A stroškov tvojega življenja so stroški finančnega sistema. Živiš v svetu, kjer gre nevidno mimo nas tretina vsega kar ustvarimo.

In ko se boš resnično vprašal, zakaj delaš 50 ur na teden za en [censored] od plače, boš mogoče dojel, kdo je tvoj sovražnik in kdo te v resnici krade. Do tedaj se boste pa žrli med sabo in za lastno bedo krivili umirajočega človeka. In točno to hoče sistem od tebe, da se požrete med sabo, ker je na svetu itak preveč ljudi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Ti pajac, če delaš za 50€ na teden... tvojih evrov ne troši nihče. Ker še zase ne zaslužiš.

Nema veze kok zaslužim, plačujem pa davke ko kupujem hrano, jest pa le morem, ane? V vsakem primeru
pa če je samo 5€ mojih davkov, mi jih pa naj dajo nazaj ker jih nemislim potoršit na humarju ki še poštene knjige ni napisal.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Zanimivo k si glih batklajnkirhajm omenil, sem se ravno tam polomil najhuje v življenju... In me iz ambulante niso spustli dokler jim fotr ni prinesel 1100DEM, ki pa jih je potem dobil povrnjene pri nas mislim da...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
V bistvu lahko do smrti ješ samo kaviar, pa ne boš pokril zgube, ki jo mamo s tabo samo s tem, da si.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Mislim, kakšno budalo moraš bit, da greš odgovarjat na retorično vprašanje.

Tretina, beri še enkrat T R E T I N A stroškov tvojega življenja so stroški finančnega sistema. Živiš v svetu, kjer gre nevidno mimo nas tretina vsega kar ustvarimo.

In ko se boš resnično vprašal, zakaj delaš 50 ur na teden za en [censored] od plače, boš mogoče dojel, kdo je tvoj sovražnik in kdo te v resnici krade. Do tedaj se boste pa žrli med sabo in za lastno bedo krivili umirajočega človeka. In točno to hoče sistem od tebe, da se požrete med sabo, ker je na svetu itak preveč ljudi.

Ne ne, sem kr ok plačan za teh 50 ur na teden, ampak vseeno mi je tista razlika med bruto in neto na plačilnem vseeno
pain in the ass, zato jih nikakor nočem dat zapravit za neko bedarijo, medtem ko kaka osnovna šola pa nima svetlobno
urejenega prehoda za pešče, pa še kak vrtec za zgradit se bi našel; v vsaki občini.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Nič ne boš dal za Humarja, reševanje si je že prej plačal.

Za Patrije je vsak od nas (od dojenčka do 110 letnice) dal vsaj 150 evrov, pa če si za ali ne. Peljal se z njo ne boš nikoli.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.105
1.881
113
Emona / Carnium
Lahko kdo zaklene temo al pa kar cel forum? Tole je iz minuto v minuto manj apetitlih...Nisem ljubitelj patetike, vsekakor pa preziram ljudi, ki jih v takšnih in podobnih situacijah skrbi za lastno, mastno rit (ne govorim o debelih) in z bednim poskusom argumentacije na vse pretege prodajajo neke populistične teze. Fuj. Dajte lastni mami za prebrat...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.