Tomaž Humar poškodovan obtičal v Himalaji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Takšna dejanja so popolnoma nekoristna, gre za podobno odvisnost kot pri veri.
Njihov problem je kaj doživljajo, nihče jih ne sili da tvegajo življenja za brezploden egoističen cilj.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
kakšno publiciteto, za njegovo odpravo nisi vedel do danes..............

vsi pravi alpinisti so odvisneži in so extremisti, če ne verjameš pejt na 6300 zdrav v steno prespat...........

cekar, ki ne ve o čem govori, k pr 18 stopinjah v bajt jamra da je mraz in pije čajčke, od tu sklepam, da ne veš da so vsi alpinisti extremisti in živjo v svojem svetu in nobeden ne ve, kje do ostal in se stem ne obremenjujejo...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
zate je koristno jest in srat, ter pametovat...

tej veri se pa ne odračeš, to vemo... kaj je plodno zate vemo... gor napisan... tko, da nima smisla debatirat...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pirniče ja.

V študentskih časih, ko sem si služil denar s priložnostnimi deli, je bil naš on naš "vodja" na OŠ Pirniče, ko smo neko izolacijo menjavali na strehi telovadnice. Sicer je tega že cca. 12 let, ampak je bil zanimiv sogovornik, sem ga vse sort spraševal o Himalaji.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Zaplotnika sem osebno poznal. Bolj bežno sicer... Žal.
Tud on je bil učitelj telovadbe. Tisti, ki so imeli opravka z njim, ga glih niso marali.

Ampak, men je bil fenomenalen človk. Res pa da nisem imel opravka z njim kot učiteljem telovadbe in res je tud, da sm na gimnaziji učitelja telovadbe sovražil še bolj kot profesorco stm.

I

Izbrisan uporabnik #488

reality: jaz sem spal že na 10.500m in ni nič posebnega pa še tvoj me je bolje videl.

Mogoče so večji junaki delafci, ki morajo znati čarati, da plačajo položnice in preskrbijo deco.

Ne pa samomorilci, ki denar trošijo za drage odprave in na koncu še zasmetijo gore. Himala je baje že pravi svinjak.

Humar je podobno ko alkoholik, ki povzroči težko nesrečo in pije še kar naprej in še kar vozi.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
blablabla

ej, men tud ne odgovarja da je zunej mraz, pa da bo jutr dež

in kaj lahko nardim? bodisi sm doma, al pa vzamem marelo

lahk sm pa tud moker

ampak vremena ne bom z nobeno od teh "akcij" spremenil

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Njihov problem je kaj doživljajo, nihče jih ne sili da tvegajo življenja za brezploden egoističen cilj.

Pač pa on sili reševalce, šerpe, pilote helikopterjev.....da tvegajo svoja življenja da bi njega rešili.

Nazadnje ko so ga reševali iz pakistana je k sreči skala popustila, sicer bi vsi zgrmeli v prepad, tako kot tisti alpinisti na Okrešlju.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če si jezen zaradi enodnevnega obiska toplic, ne krivi mene.
Razloži zakaj sem zrel za banovce! Lahko pa tebi podaljšam še en vikend.

Taka vprašanja so res bedna, to vžge samo pri adrenalinskih odvisnikih te vrste. Njihov problem, naj se uničuje oz. meditira na -40 na 6000m. To je njihovo življenje. Reklamo delat s tem je pa kot da bi nekoga silil v smrtno nevarno odvisnost.
Še vedno pa ne razumem, zakaj bi moral takega človeka, ki ga je treba na vsaki drugi odpravi nemogoče reševat, hvaliti, ker če ga ne, potem sem fašist zrel za banovce?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Je 100% skoncentriran v svoje delo, če ga obrneš v drugo smer, ga pa verjetno povsem zasuka v glavi.

Kar pa nekak na splošno velja za vse, ki so na svojem področju kaj dosegl.
Pri vrhunskih dosežkih polovičarstva ni. Razen mogoče pri ultrasuper maratonskih plavalcih...

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Upam, da ti počenjaš samo koristne stvari in da ne hodiš na dopust na morje, ker je to da ti poležavaš na plaži popolnoma nekoristno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Pač pa on sili reševalce, šerpe, pilote helikopterjev.....da tvegajo svoja življenja da bi njega rešili.

Nazadnje ko so ga reševali iz pakistana je k sreči skala popustila, sicer bi vsi zgrmeli v prepad, tako kot tisti alpinisti na Okrešlju.
Zdaj ti bodo razložili, da so itak plačani za to...

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
reality: jaz sem spal že na 10.500m in ni nič posebnega pa še tvoj me je bolje videl.

Mogoče so večji junaki delafci, ki morajo znati čarati, da plačajo položnice in preskrbijo deco.

Ne pa samomorilci, ki denar trošijo za drage odprave in na koncu še zasmetijo gore. Himala je baje že pravi svinjak.

Humar je podobno ko alkoholik, ki povzroči težko nesrečo in pije še kar naprej in še kar vozi.

Upam, da ti ne kadiš, ne piješ, ješ samo zdravo hrano, se redno ukvarjaš s športom...
Ker če to ni res, si en navaden hinavec, ki druge obsoja, sam pa se tega ne drži.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Vidm, da je keš zate vse kar se tiče junaštva...

če že omenjaš otroke.....

čar ni da jih preskrbiš, ampak da se ukvarjaš znjim in jih primerno vzgojiš, tega se ne da kupit z denarjem...

tvoje vrednote so resnično bizarne in materialistične.. Humar je človek, kakršn ti nkol nauš, pa pazi da si nauš prstek zvil...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
oprosti nisem jezen, ker sem si jih zaslužil....

amapak kot moderator nisi primeren za ta forum, žal....

če mene vprašaš si bolj cekar kot fašist....

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Le da alkoholika vsi obsojajo, kaznujejo, najraje bi ga zaprli do konca življenja tudi æe je brez nesreče domov pripeljal....., Ti isti pa iz Humarja delajo narodnega junaka in heroja.

Je pa verjetnost, da alkoholik povzroči nesrečo zagotovo mnogo manjša kot pa da se zgodi nesreča, ko Humar spravi v gore.

I

Izbrisan uporabnik #488

Si že predstavljam kakšno nematerialno vzgojo imaš v mislih
smile-1.gif

Humar je človek kot jaz, samo očitno ima neke težave, da sili nonstop v probleme.

zajbel: kar upaš, drži
smile-1.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Le da alkoholika vsi obsojajo, kaznujejo, najraje bi ga zaprli do konca življenja tudi æe je živ domov pripeljal....., Ti isti pa iz Humarja delajo narodnega junaka in heroja.

Je pa verjetnost, da alkoholik povzroči nesrečo mnogo manjša kot pa da se zgodi nesreča, ko Humar spravi v gore.

Spet nekaj predvidevaš po svoje. Bi te prosil, da tole dokažeš in napišeš naslednje podatke:
- koliko alkoholikov povzroči nesrečo?
- koliko je to v %?
- kolikokrat se je Humar spravil v gore?
- kolikokrat je povzročil nesrečo v gorah?

Hvala za odgovore!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.