Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Samo iz ARSO prepišejo opozorilo, ampak ideja je pa marketinško dobra - veliko je starejših, ki ne vedo kje to opozorilo najt oz. da to nekje obstaja.
Je pa res, da so ta opozorila na ARSO bolj tak-tak, ko napišejo ''na vzhodu države so danes možne nevihte s točo''
Citat:
Je pa res, da so ta opozorila na ARSO bolj tak-tak, ko napišejo ''na vzhodu države so danes možne nevihte s točo''
Citat:
Uporabnik Master_of_Disaster pravi:
Citat:
ARSO ima kr dobre prognoze, samo radarsko sliko padavin je treba pogledat. Ti kaže stanje za kakšnih 20 minut nazaj, sam trend kam grejo nevihtni oblaki pa dokaj dobro vidiš. Ko je stvar obarvana rdeče lahko pričakuješ konkretno nevihto, pri kateri niti toča ni izključena.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Mislim, da ni brezplačno za VSE ampak samo za tiste ki so zavarovani pri triglavu!
Saj tako sem jaz uspel prebrat iz jumbo plakata.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Mislim, da ni brezplačno za VSE ampak samo za tiste ki so zavarovani pri triglavu!
Izgleda je res tako ...
http://avto.triglav.si/toca_alarm?gclid=CPetn-m2h5sCFcISzAodOU4dqA
Shema prijave:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kaj zdej, je to brezplačno al ne?
ne najdem njihovih splošnih pogojev...
Citat: