TMC

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ne, tudi danes je to prikazovalo. In to je moteče, ker ko ti deluje mytrends, ti javi dogodek na cesti, v bistvu pa ni nič.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Nüvi 750. Ali lahko kje vidim, katere TMC info so "odklenjene" preden se prvič povežejo (za tujino npr.) Na napravi piše Nova naročnina, ne pa katera je to.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.817
131
63
Pri meni se vidi v Webupdaterju, da je nadgradnja TMC za Ukrajino in ga vedno ponuja. Na napravi pa Nova naročnina. Tako bo večno, saj ne bom šel v Ukrajino da se bo zadeva aktivirala. Bo pač kazalo to še naprej.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ko boš prejel prvič signal te radijske postaje potem ti bo izpisalo.
Drugače pa veš kaj imaš odklenjeno,saj si naročnino moral odklenit in zraven ti je pisalo katero državo odklepaš.

Odklenil sem jih 6 pri vseh je pisalo enako, da je OK. Sedaj imam 4 Nove naročnine. Nevem, katere "ni prijelo" rad bi ugotovil prej preden se same "identificirajo" in odkrijem katere ni.
Ja pa hvala za odgovor in čestitke za M.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ko sem odklepal za Slovenijo mi je cel čas pisalo nova naročnina dokler nisem prvič ujel signala,za Madžarsko mi še pa vedno piše nova naročnina.
Sem od začetka mislil,da mi ene ni prijelo pa sem pol ugotovil da je prijelo vse.
Če pa nisi siguren pa še enkrat naredi kode za vse in jih vpiši pa boš potem siguren.
Ti pa garantiram da imaš odklenjeno vse
wink-1.gif

Hvala za čestitke.

p.s.

Sem pa opazil,da skoraj nihče ni videl tortice pred mojim imenom
nahrung002.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.817
131
63
Jaz sem jo videl. Sem menil da je za napredovanje.
Pa ja nimaš RD? Čestitke
roza.gif

Nazadnje urejeno:

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Čestitke Popotnik čeprav pozno za Rojstni dan in za status Moderatorja .
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Popotnik
Čestitke za RD in napredovanje v Moderatorja .
Pa še hvala za tvoje ustvarjalno delo in pomoč.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Evo, današnji jutranji primer. Garmin1490T + jaz v zastoju na avtocesti, zgubil skoraj 20 minut na relaciji Vrhnika - LJ. Na karti Unicode 2012.30 zelena ikonca, pregled prometa odkrije, da sem v koloni in da bom zamudil 2 minuti
jezen.gif

eh, ja...
priden.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Upajmo da bodo do konec tega desetletja porihtali TMC tudi v Sloveniji.
Bom preveril pri Garminu zakaj je samo en ponudnik za prometne informacije pri nas in še ta ne ažurira podatkov tako kot bi moral.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Nekje sem enkrat videl post pa ga sedaj nikakor ne nejdem.
Kako je z anteno TMC,je prenosljiva iz naprave na napravo?
S tem mislim,če na eni napravi odkleneš naročnine in potem priklopiš na drugo napravo moraš zopet odklenit naročnine?
Če odkleneš naročnine za dve napravi ali potem deluje na obeh ko preklapljaš iz ene na drugo ali se ko na drugi napravi odkleneš potem izbrišejo podatki za prvo napravo?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.817
131
63
Ko sem imel še oba1490 in 2460 , sem imel anteni fiksni v dveh avtih in sem menjal navigaciji med sabo, pa ni bilo nikjer težav. Je pa res, da sta bili obe anteni v kpl pri novi navigaciji z doživljenjsko naročnino.