Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pri Nuvi 660 je vse skupaj na kablu ... torej en del kabla gre na vtikac, drugi del je pa antena (tanek kabel z dvema priseskoma za pritrdit na sipo ...
Nekako takole:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
3. če drži moja predpostavka pod točko 2. - koga je treba "zgrabit" - Garnin, TraffNav ali Radio SI
Citat:
Vse napake ali pripombe na prometne informacij prosimo sporočite podjetju TrafficNav:
Tel: +36 (1) 2482441
traffic@trafficnav.co.uk
Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
Tudi meni se dogaja enako na 765, vendar s to razliko, da se meni, tudi ce se ne vozim (testiram na parkirnem prostoru) dogaja enako, cez cas ikona potemni jn taksna tudi ostane. Ne vem, ce je to normalno ali ne, sem pac mislil, da gori zeleno samo pri sprejemu spremenjenih prometnih podatkov. Kljub temu pa vidim, da se podatki obnavljajo, ceprav je ikona siva.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kolikor je meni znano bi na drugi napravi moralo delovati, saj TMC storitve niso vezane na ID naprave ampak na ID TMC sprejemnika, ki je prenosljiv. Edino, kar moraš narediti na drugi napravi je, da po priklopu TMC antene dodaš naročnino,ki si jo dobil že pri prvi napravi še na tej napravi.
Tukaj lahko še zgoraj klikneš in dobiš podrobnejše informacije o dogodku (napol ENG, napol SLO)Citat:
Uporabnik Snecer pravi: