I
Imel dovolj sive ikonce in naredil downgrade na 3.6. Zaenkrat deluje vse BP, tudi TMC (kolikor pri nas pac dela), sive ikonci ni vec.Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
problem je očitno v FW 3.90 - donwgrade na 3.60 naj bi rešil problem s TMCjem???
Me mika, da bi to naredil, bi pa vseeno raje vedel, ce je ze kdo to naredil na 765 in kaksni so rezultati.
Citat:
Uporabnik bste pravi:
Imel dovolj sive ikonce in naredil downgrade na 3.6. Zaenkrat deluje vse BP, tudi TMC (kolikor pri nas pac dela), sive ikonci ni vec.Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
problem je očitno v FW 3.90 - donwgrade na 3.60 naj bi rešil problem s TMCjem???
Me mika, da bi to naredil, bi pa vseeno raje vedel, ce je ze kdo to naredil na 765 in kaksni so rezultati.
Lp, B.
Citat:
Uporabnik sg1 pravi:
A ni imel fw 3.6 hude napake - da se je znal 765T ob vklopu zaciklat in se ni več naložil ?
bste to skopiraš v mapo garmin naprave ali pcja,sem namreč bolj bogi na tem področju.Lp StoleCitat:
Uporabnik bste pravi:
Z veseljem.
Torej, dolpotegnes 3.6 FW, ki se za 765t nahaja tukaj: http://www.garmin.com/software/nuvi7x5_regionfileonly__360.gcd (zadeva je velika 14,9 MB).
Priklopis 765t prek USB-ja na PC in posodobitev (nuvi7x5_regionfileonly__360.gcd) skopiras v mapo \GARMIN
Pobrises datoteko \GARMIN\GUPDATE.gcd (ce tam obstaja od kaksnih prejsnjih posodobitev) in datoteko nuvi7x5_regionfileonly__360.gcd preimenujes v GUPDATE.gcd
Odklopis 765t iz USB-ja in zadeva se zazene.
Ob vprasanju, ce si preprican, da zelis narediti downgrade stisnes Yes, pocakas nekaj 10s in zadeva je urejena.
Lp, B.
PS:: Opisan postopek je deloval pri meni BP kar jasno ne pomeni, da deluje vedno.Nekateri priporocajo se hard reset naprave. Karte in TMC narocnine so pri meni ostale.
To skopiras na napravo v garmin mapo.Citat:
Uporabnik stole pravi:
bste to skopiraš v mapo garmin naprave ali pcja,sem namreč bolj bogi na tem področju.Lp Stole