Titan Poker - Promocija (zastonj $150 dolarjev)

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....

K bo komu ratal naj napise, prej se mi pa ne da registrirat, etc.

Niso buče (oz. je vrjetno), itak jim z rejki daš takoj teh 150 nazaj...

Več miz kjer jaz igram (live) imajo tudi varjanto "kdo je igral včeraj danes dobi +10%", "kdor je igral 2 dni zaporedoma dobi +15%"
Smisel pa je tak kot da so rejki recimo malo nižji. Pač jiša ne naredi recimo 500 ampak samo 350, vsi srečni ker so dobli bonus...
So pa buyini večji (da ti več dajo ane), posledično so stave višje, kako pa to gre pa je jasno....

Ni nujno da jim vrnes z rake-om...

Iz starta prjavm heads up za 50$ in pušnem, tko da hiši pustim borih 2$...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....

Več miz kjer jaz igram (live) imajo tudi varjanto "kdo je igral včeraj danes dobi +10%", "kdor je igral 2 dni zaporedoma dobi +15%"
Smisel pa je tak kot da so rejki recimo malo nižji. Pač jiša ne naredi recimo 500 ampak samo 350, vsi srečni ker so dobli bonus...
So pa buyini večji (da ti več dajo ane), posledično so stave višje, kako pa to gre pa je jasno....

Bo ap mudel igral dalje in zdajal nazaj, če ne on, pa model za nji9m, in za njim....
Ti pa boš razočaran nad badbeatom preko mobija nafilal acc in gremo dalje (plačevat rejke)

V mojih 10ih letih sem zarejkla sigurno ene 10k, čeprav toliko sploh nevem če sem zaslužil
smile-1.gif

Ko sem igral v Krownu v Melbournu, si tudi buyinal za $100AUD so ti zblajndiralii $130, no kul, gremo v akcijo,
za mizo nas igra 6 komadov, dokaj hitri handi, brez buyinanja ker je bila prec tight igra, po dveh urah skoraj
nihče več ni mel žetonov, dva v plusu, ostalim pa več ni blo kaj za stran pojemat. (na rejke še štej tipp modelu ki meče)
Na netu se pa to ne vidi tako očitno, ker je v trenutku aktivnih recimo 60k igralcev ki lutajo od mize do mize, folk kroži,
rebuya, in tega rejka ni nikjer. Vsak si reče "bmk, če pušnem itak nimam tistih blajndov, če zmagam mi je vseeno al dobim
130 ali 125€, glavno da dobim.. Za logika je sicer zelo super, ker je res, če pa gledaš z vidika, da tedensko vsekaš;

Igraš 5x na teden, po 3 ure na dan, kar ti nanese 900 minut, v katerem vidiš cca. 500-600 handov (odvisno od tajtnosti),
Da si super tajder mečeš 85% handov v koš, torej maš akcijo v cca. 150 primerih, recimo da ti gre res super, zmagaš v
120ih primerih, enega povprečnega pota po rejku $3 (včasih več včasih manj, 3 bo kul sredina), si zarejkal 360$. Pa da ti gre normalno
dobro, ker noben od nas nima 20 let izkušenj in redkokdo obvlada kar je prebral v supersistemu z mano na čelu, recimo 200$.
Mesečno si jim dal 800$. Je pa čist možno da ne svingaš gor in dol ampak floataš tam konstante med 50-80% profe, tako da
ne služiš nič, oz max. 80% tvojega prisedka profe, njim pa collaš po 800$ ker lahko gledaš računalniškega delilca in še jebene
pijače nemores dobit
smile-1.gif

Kje je zdaj tistih 150$ ki so ti jih dali? 800-150, ribica je še vedno za 650 lačna
smile-1.gif

Njim je glavno da te navučejo igrat. Porejkajo te ko malega pesa v dveh tednih ali prej.
Ti pa mas na računu 80€ profa in se počutiš carja lazarja kako ti gre gut, oz igraš in malo po malo dobivaš.

Nedajbože da ti naprtijo time-collection (kot na začetku casina mond; 4€ na pol ure). tam si mogo pa igrat hitro in močno,
ker kak si igral 2 uri si mogo zgubljat
smile-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
V živo je višji rake, plus praktično obvezni tip dealerju, počasnejša igra, max 1 miza jasno.

Online brez rakebacka itak ni smiselno igrati. Mnoge komaj rakeback vrže v pozitivo, ali jih drži nad vodo. Drugim pa niti 150% RB ne bi pomagal.

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
4
18
ksz...

Evo se registriral, naredil vse po navodilih...dobil mail :
"Hello

Your bonus with Titan has been successfully processed. You can now login to your Titan account and start playing. Good Luck!"

Se logiral v account, vendar denarja še nikjer
smile-1.gif

Javim če dobim denar...

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
4
18
Po 3 dneh ne duha ne sluha o denarju na računu...kdo koga tu farba je zdaj jasno seveda...

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....

Bo ap mudel igral dalje in zdajal nazaj, če ne on, pa model za nji9m, in za njim....
Ti pa boš razočaran nad badbeatom preko mobija nafilal acc in gremo dalje (plačevat rejke)

V mojih 10ih letih sem zarejkla sigurno ene 10k, čeprav toliko sploh nevem če sem zaslužil
smile-1.gif

Ko sem igral v Krownu v Melbournu, si tudi buyinal za $100AUD so ti zblajndiralii $130, no kul, gremo v akcijo,
za mizo nas igra 6 komadov, dokaj hitri handi, brez buyinanja ker je bila prec tight igra, po dveh urah skoraj
nihče več ni mel žetonov, dva v plusu, ostalim pa več ni blo kaj za stran pojemat. (na rejke še štej tipp modelu ki meče)
Na netu se pa to ne vidi tako očitno, ker je v trenutku aktivnih recimo 60k igralcev ki lutajo od mize do mize, folk kroži,
rebuya, in tega rejka ni nikjer. Vsak si reče "bmk, če pušnem itak nimam tistih blajndov, če zmagam mi je vseeno al dobim
130 ali 125€, glavno da dobim.. Za logika je sicer zelo super, ker je res, če pa gledaš z vidika, da tedensko vsekaš;

Igraš 5x na teden, po 3 ure na dan, kar ti nanese 900 minut, v katerem vidiš cca. 500-600 handov (odvisno od tajtnosti),
Da si super tajder mečeš 85% handov v koš, torej maš akcijo v cca. 150 primerih, recimo da ti gre res super, zmagaš v
120ih primerih, enega povprečnega pota po rejku $3 (včasih več včasih manj, 3 bo kul sredina), si zarejkal 360$. Pa da ti gre normalno
dobro, ker noben od nas nima 20 let izkušenj in redkokdo obvlada kar je prebral v supersistemu z mano na čelu, recimo 200$.
Mesečno si jim dal 800$. Je pa čist možno da ne svingaš gor in dol ampak floataš tam konstante med 50-80% profe, tako da
ne služiš nič, oz max. 80% tvojega prisedka profe, njim pa collaš po 800$ ker lahko gledaš računalniškega delilca in še jebene
pijače nemores dobit
smile-1.gif

Kje je zdaj tistih 150$ ki so ti jih dali? 800-150, ribica je še vedno za 650 lačna
smile-1.gif

Njim je glavno da te navučejo igrat. Porejkajo te ko malega pesa v dveh tednih ali prej.
Ti pa mas na računu 80€ profa in se počutiš carja lazarja kako ti gre gut, oz igraš in malo po malo dobivaš.

Nedajbože da ti naprtijo time-collection (kot na začetku casina mond; 4€ na pol ure). tam si mogo pa igrat hitro in močno,
ker kak si igral 2 uri si mogo zgubljat
smile-1.gif

Kok si model težak za brat, kar dolgotveziš, čeprav nimaš pojma... Nakladaš pa tolk da ti folk na koncu še verjame!

gremo lepo po vrsti. Jaz pušnem takoj svojih 50 eur na Titan pokru (par evrov pustim hiši). ti si napisal da Bo pa mudel igral dalje in zdajal nazaj, če ne on, pa model za njim, in za njim.... Stvar je v tem da je Titan poker v networku Ipoker kar pomeni da si "deli" igralce z več kot 70. igralnicami, kar pomeni da me lahko model nabije iz igralnice bet365, kar pa pomeni da je moj bivši denar že v rokah bet365, in model pušča rejk samo se svoji hiši. Titan pa posledično, ker sem jaz izgubil ne dobiva več niti centa. Zato je vsaki hiši v interesu to, da igralec čim več dobiva. Dobri igralci so najbolj zaželeni. no.... so tudi izjeme največjih igralnic ki pa imajo samo svoje igralce. to so pa: Stars, Party, Full Tilt, in mogoče se kakšen!!

Drugače se pa stinjam s tem, da je ta tema PRIKRITO oglaševanje nekega malega Affiliate-a

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Mah vi niste resn!!! MOderator dej zbriš to temo, vidm da so tuki sam poker profesorji ( Nimate pojma!!! ) škoda besed za take, ku še anglešk neznajo, pol pa pravjo da niso dubil keša!!! Itak ne dubite če ne nrdite prov, zkua so moj frendi usi dubil denar in zdej igrajo ?
Možn da tuki niste sploh dost star!!!!!

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
4
18
Kako lahko trdiš da nisem prav naredu če sem še dobil mail v katerem piše da je denar na računu! A denarja pa nikjer.
In kdo je tu dovolj star in kdo ne in kdo zna angleško in kdo ne,mislim da nisi tu da to sodiš....
In bučke prodajaj naprej komu drugemu...

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Če so vsi dobili, zakaj si ti izjema ? piši jim na titanu na support chat, boš dubu keš

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Ma netegujem jst teb se veš kua ... Če neznate nrdit pol pa vam ni pomoči, pač nebote dobil bonusa.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Boli me k* za te vaše poker strani. Ti dex89 pa dokazuješ koliko si star in da nimaš v životu nič kaj bolj pametnega za delat kot spamat z neko stranjo, ki sploh ne nakazuje denarja.
In boli mene k* æe je ta tvoj kolega dobil denar in nekdo z Alterja pa ne dobi.

Pa komu boš ti zdaj solil pamet in igral glumo da se sekiraš zakaj nek xy uporabnik ni dobil denarja. Res na tem svetu obstajate osebki, ki ne znate malo logično razmišljat.

Pa ne bom dobil tega k* bonusa.. in me boli falus...A si zdaj kaj bolj zadovoljen?

Grem prašat fotra za teh 150 $, pa se mi hebe če mi jih bodo poslali teh virtualnih 150..

A si razumel point? BOLI ME K I K I !!!