Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....
K bo komu ratal naj napise, prej se mi pa ne da registrirat, etc.
Niso buče (oz. je vrjetno), itak jim z rejki daš takoj teh 150 nazaj...
Več miz kjer jaz igram (live) imajo tudi varjanto "kdo je igral včeraj danes dobi +10%", "kdor je igral 2 dni zaporedoma dobi +15%"
Smisel pa je tak kot da so rejki recimo malo nižji. Pač jiša ne naredi recimo 500 ampak samo 350, vsi srečni ker so dobli bonus...
So pa buyini večji (da ti več dajo ane), posledično so stave višje, kako pa to gre pa je jasno....
Ni nujno da jim vrnes z rake-om...
Iz starta prjavm heads up za 50$ in pušnem, tko da hiši pustim borih 2$...
Bo ap mudel igral dalje in zdajal nazaj, če ne on, pa model za nji9m, in za njim....
Ti pa boš razočaran nad badbeatom preko mobija nafilal acc in gremo dalje (plačevat rejke)
V mojih 10ih letih sem zarejkla sigurno ene 10k, čeprav toliko sploh nevem če sem zaslužil
Ko sem igral v Krownu v Melbournu, si tudi buyinal za $100AUD so ti zblajndiralii $130, no kul, gremo v akcijo,
za mizo nas igra 6 komadov, dokaj hitri handi, brez buyinanja ker je bila prec tight igra, po dveh urah skoraj
nihče več ni mel žetonov, dva v plusu, ostalim pa več ni blo kaj za stran pojemat. (na rejke še štej tipp modelu ki meče)
Na netu se pa to ne vidi tako očitno, ker je v trenutku aktivnih recimo 60k igralcev ki lutajo od mize do mize, folk kroži,
rebuya, in tega rejka ni nikjer. Vsak si reče "bmk, če pušnem itak nimam tistih blajndov, če zmagam mi je vseeno al dobim
130 ali 125€, glavno da dobim.. Za logika je sicer zelo super, ker je res, če pa gledaš z vidika, da tedensko vsekaš;
Igraš 5x na teden, po 3 ure na dan, kar ti nanese 900 minut, v katerem vidiš cca. 500-600 handov (odvisno od tajtnosti),
Da si super tajder mečeš 85% handov v koš, torej maš akcijo v cca. 150 primerih, recimo da ti gre res super, zmagaš v
120ih primerih, enega povprečnega pota po rejku $3 (včasih več včasih manj, 3 bo kul sredina), si zarejkal 360$. Pa da ti gre normalno
dobro, ker noben od nas nima 20 let izkušenj in redkokdo obvlada kar je prebral v supersistemu z mano na čelu, recimo 200$.
Mesečno si jim dal 800$. Je pa čist možno da ne svingaš gor in dol ampak floataš tam konstante med 50-80% profe, tako da
ne služiš nič, oz max. 80% tvojega prisedka profe, njim pa collaš po 800$ ker lahko gledaš računalniškega delilca in še jebene
pijače nemores dobit
Kje je zdaj tistih 150$ ki so ti jih dali? 800-150, ribica je še vedno za 650 lačna
Njim je glavno da te navučejo igrat. Porejkajo te ko malega pesa v dveh tednih ali prej.
Ti pa mas na računu 80€ profa in se počutiš carja lazarja kako ti gre gut, oz igraš in malo po malo dobivaš.
Nedajbože da ti naprtijo time-collection (kot na začetku casina mond; 4€ na pol ure). tam si mogo pa igrat hitro in močno,
ker kak si igral 2 uri si mogo zgubljat