Titan Poker - Promocija (zastonj $150 dolarjev)

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Spet ena promocija za pokeraše ali pa za tiste, ki se tega šele učite, popolnoma zastonj 150$, pa srečno jih porabite.

Treba je slediti navodilom, najprej se na poker registrirati, potem pa z istimi podatki na tej strani še izpolnit prijavnico z veljavno tel. številko za verifikacijo (Nebo vam pobralo nič denarja)! Če ste vse v redu naredili, boste v parih dneh dobili bonus na poker račun!

No Deposit Bonus Features:

* $150 FREE
* NO restrictions
* NO quiz
* NO ID verification

Pa veliko zabave!

Registrirate se lahko tukaj: http://www.pokernetonline.biz.tm/

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Boljše kot pa jaz z 11k posti, ki te 99,5% vložim ko kumaro
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Poker and stuff so resne zadeve, nimaš tu kaj za vlagat...
10.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj bi, ampak imaš le 5 objav, pa me to malo skrbi....

Sicer ni nobenega refferal IDja zraven. Vseeno ali pa ravno zato je tudi meni malo sumljivo. Tudi ne najdem nobenih dodatnih informacij. Torej moram verjeti na besedo.
Ko kliknem na to akcijo pa kar takoj od mene zahteva podatke za registracijo.

Tudi ne verjamem, da ti kar takoj nakažejo 150 $. Bolj verjetno najprej 50 $, kasneje pa če narediš dovolj prometa še ostalo.

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Klasične buče....

K bo komu ratal naj napise, prej se mi pa ne da registrirat, etc.

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Kake mate ajoj :D to ni nobena prevara, to dubiš denar. Jst sem tuk zaslužu že da me kr glava buli...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ne-ne-1.gif

Poker so prevare in laži. Skoraj čisto vsak igralec ki bo muck-al in nato govoril kaj je imel - laže
smile-1.gif

Kaj pa če igraš s kolegi in za denar?
wink-1.gif

Pol "se igraš" texas holdem, če pa igraš holdem pa je to druga pesem.
Jaz ne pokažem mojih kart niti najboljšemu kolegu, bratrancu, name it. Ni šanse. Plačaj in ti jih pokažem.
No call no show. Simpl as ded.
smile-1.gif

Sicer več ne igram toliko s kolegi, ampka ti že dolgo vedo da me nima smisla spraševat kaj sem mel, ker al ti rečem vedno
"dva asa" ali pa "sorry pozabil sem".
Včasih pokažem kak blef, tolko da utišam kakega glasnega pajaca za mizo, ampak večinoma majo ti srečo v tistih trenutkih,
tako da je teh "bombončkov" zlo malo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....

Niso buče (oz. je vrjetno), itak jim z rejki daš takoj teh 150 nazaj...

Več miz kjer jaz igram (live) imajo tudi varjanto "kdo je igral včeraj danes dobi +10%", "kdor je igral 2 dni zaporedoma dobi +15%"
Smisel pa je tak kot da so rejki recimo malo nižji. Pač jiša ne naredi recimo 500 ampak samo 350, vsi srečni ker so dobli bonus...
So pa buyini večji (da ti več dajo ane), posledično so stave višje, kako pa to gre pa je jasno....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....

to kar maš v mojem podpisu deluje, 50$ + 100$ je pa ponudba, samo verjetno si že probal kdaj na tej strani, ker je ena izmed večjih

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Klasične buče....

to kar maš v mojem podpisu deluje, 50$ + 100$ je pa ponudba, samo verjetno si že probal kdaj na tej strani, ker je ena izmed večjih

Verjetno kar najvecja poleg 2+2. Sicer pa tole ni nujno nateg, Partypoker je par mesecev nazaj oddajal 50$ cisto legalno in to je promoviralo veliko affiliatov. Seveda pa moras odigrati doloceno stevilo iger, da lahko dejansko dobis ta kapital, kar je verjetno logicno, ane? Itak je pa ponavadi dobicek tvoj...

Za tvoj podpis Killakhan, sem ti pa ze omenil, da imas zraven svojo referral kodo in prikrito oglasujes za svoj dobicek, tako da niti ni po forumskih pravilih, kolikor vem.

lp

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
dejstvo je, da je za tebe popolnoma vseeno a se prijaviš preko mene, ali direktno pri njih, za tebe ponudba ostaja enaka, samo s tem, da je moj referral zravn, lahko imam še jaz kaj od tega (pa še to ni nujno, če ne odigraš tolk in tolk handov)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Meni je zadeva zelo dobro jasna, ker so samo z mojim rejkom ze precejkrat dobili nazaj vlozek vame.

Moti me to, da PRIKRITO oglasujes.

lp

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Ha Ha kak podpis mas KillaKHAN LoOL. Pa nvem zakaj mi smetiš temo s pokerstrategy!! Moja ponudba je veliko enostavnejša in bolša.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik dex89 pravi:
Citat:
Pokerstrategy sux, ker mores kviz rešt + osebno izkaznico moreš učasih poslat
Citat:
lhka nrdis na 10rzlicnih accjih, sam mores registrirat frende. Hu nmores igrat na tak način! majo use zasciten.
Citat:
Kua pa vohaš ???
Citat:
Ha Ha kak podpis mas KillaKHAN LoOL. Pa nvem zakaj mi smetiš temo s pokerstrategy!! Moja ponudba je veliko enostavnejša in bolša.

Ko sem tole bral, sem se spomnil na 1. razred OŠ, ko sem še nekoliko počasneje bral, vrstico za vrstico...

V glavnem, dex89, jaz ti priporočam, da namesto raznoraznega online pokra in podobnega kakanja raje v roke vzameš kakšno knjigo ali pa kaj drugega in se naučiš pisat. Ker tole tvoje pisanje ni podobno ničemur...