Tina Maze - težka milijon EUR?

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
http://www.siol.net/sportal/zi...zklopljena.aspx

hysterical-1.gif
In potem bi človek privoščil uspehe našim športnikom. 1x so nekje boljši 1 leto, potem pa takoj prepotentnost hujša kot bi vladali svetu. Kako je ta narod zafrustriran, sramota. Ampak dobro, tako obnašanje poznamo že od slovenskih politikov, tako da ni čudno da raja ne more drugačna bit.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
mede mu in to orng...
Ne štekam teh foušljivih kurcev, ko ni bilo uspeov so pluvali, ko so bili občasni uspehi, je bila sreča, ko so zdej top rezultati pluvajo....

U bistvu pa je Tina fenomen, kjer z smešnim budžetom deklasira vse velike reprezentance, podobno kot nekoč Janica.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Mater ... zakaj ni letos zimskih olimpijskih iger?! Zmagala bi ziher v 3h disciplinah (slalom, veleslalom, in kombinacija) na ostalih (super-g in smuk) pa bi zagotovo prišla na zmagovalni oder.

Odlična je.

Danes sva gledala z mojo ... leživa na kotni, pa brez sapice gledava vse od starta do cilja, kako tina smuča ... in pokaže se -0,04 ... tak sva bla vesela! Ko pa je riževa pri drugem merjenju vmesnega časa bila že daleč od 0, pa sem vedel, da je zmagala.

Njen komad mi je pa zelo dober. Njeno besedilo pesmi je točno to, kar Tina poskuša vsem njenim "sovražnikom" sporočiti že od samega začetka.

Na nove stopničke Tina!

kdo še te ma kotno
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.967
-8.669
113
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
mede mu in to orng...
Ne štekam teh foušljivih kurcev, ko ni bilo uspeov so pluvali, ko so bili občasni uspehi, je bila sreča, ko so zdej top rezultati pluvajo....

U bistvu pa je Tina fenomen, kjer z smešnim budžetom deklasira vse velike reprezentance, podobno kot nekoč Janica.
Čeprav se mi zdi, da so po Majdički še bolj srali. Najbolj pa je bilo smešno, ko so pacjenti jokali, da ovira ostale. No, zdej jih ne ovira več, pa so še slabše kot prej
smirk-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
V bistvu so to srale tekmovalke same. Višnarca in Fabjanka sta jokali, da ima Petra vso pozornost in da si jo zaslužita tudi sami. Zdaj ju pa kar nikjer ni, ko bi lahko imeli vso pozornost.
confused-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
http://www.siol.net/sportal/zi...zklopljena.aspx

hysterical-1.gif
In potem bi človek privoščil uspehe našim športnikom. 1x so nekje boljši 1 leto, potem pa takoj prepotentnost hujša kot bi vladali svetu. Kako je ta narod zafrustriran, sramota. Ampak dobro, tako obnašanje poznamo že od slovenskih politikov, tako da ni čudno da raja ne more drugačna bit.

Jaz pa mislim da imaš ti, glede na poste, resne težave z "majhnostjo"....... je hudo da nisi in nikoli ne boš npr. anglež, švaba ali kaj podobnega?
bonk.gif
vedno boš mali bogi slovenček.

Aroganca? Milijonkrat videno že pri ljudeh, ki so na nekem področju bili boljši od drugih..... pač moraš verjeti da si lahko boljši od drugih, če ne, pač ne boš boljši.

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo mirno. Sneg lepo pada in že kmalu bomo lahko Tino videli MB.

Bo še mesto nekaj zaslužilo
smile-1.gif
(ne samo ona)

Čez dober teden torej, upajmo da ne bo odjuge.

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz nas ne razumem... včasih smo v OŠ prekinili pouk, ko je na kakšni tekmi kdo od naših smučal, ravnatelj je vklopil prenos po radiju v živo, takrat smo se veselili vseh uspehov naših smučarjev in smučark, tudi če niso zmagali.

Danes imamo smučarko, ki podira vse rekorde - ne samo slovenskega smučanja, ampak podira tudi rekorde "gigantov", kot so Vreni Schneider ali pa Janica Kosteliæ... In vse kar znamo, je pljuvat po njih???

Jebo mater, tukaj so Kockasti 100 korakov pred nami. Oni svoje športnike obravnavajo kot heroje,mi pa jim še vzamemo tisto nekaj motivacije in ponosa,ki ga imajo. Pa ne samo Mazetova - tu so še Kozmus, Majdičeva...

res pohvalno... not

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Moraš razumet, da ene boli, ker niso v življenju nič dosegli in potem vsem ostalim zavidajo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
To je veliko odvisno tudi od tega kako se obnaša do drugih. Letos sem kar nekajkrat prebral, kako je Vonnova nula, pa da zna samo Tina smučat, ostale da so nula itd itd
Res je, Tina je dobra smučarka, ampak metat v nič Vonnovo npr. ki je v 5-ih letih osvojila 4 VKG in enkrat bila 2. v seštevku za VKG, le tri pike za zmagovalko je kretenizem prve klase in zaradi tega se potem to zgodi!
Vedno sem navijal za naše, ampak ob takih bedakih, kot se pojavljajo v zadnjem času pa raje navijam za druge!
Ali pa npr. posmehovanje Švicarski moški nogometni reprezentanci pred tekmo v Stožicah (spomni se plakata). Kako sem bil vesel, ko je Švica zmagala ej!
Marsikje se spoštuje preostale športnike, ki so v tistem športu še, ampak kar pa se dogaja letos v smučanju, pa je...
Za naše še vedno navijam, le za Tino ter nogometaše ne in tako bo, dokler se ne bo spoštovalo dosežkov drugih, kateri so VELIKO VELIKO boljši!

I

Izbrisan uporabnik #488

Smučarski skakalci so vedno lepo sprejeti in obravnavani kot heroji.

Problem je v obnašanju Tine.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Jebo mater, tukaj so Kockasti 100 korakov pred nami. Oni svoje športnike obravnavajo kot heroje,mi pa jim še vzamemo tisto nekaj motivacije in ponosa,ki ga imajo.

Severna Koreja pa še 1000 korakov pred njimi. Tam imajo ob porazih zmontirane posnetke prenosov, za kritike pa pripravljene metke.

Mazejeve pa itak ne motivira 30000+ frankov za vsako zmago in prejemki od sponzorjev ter trenerji, ampak najbolj to, kaj pravijo eni klošarji pred TV zasloni. MY way. MY decision. MY cash (nič narobe s tem).

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.799
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Jaz nas ne razumem... včasih smo v OŠ prekinili pouk, ko je na kakšni tekmi kdo od naših smučal, ravnatelj je vklopil prenos po radiju v živo, takrat smo se veselili vseh uspehov naših smučarjev in smučark, tudi če niso zmagali.

Danes imamo smučarko, ki podira vse rekorde - ne samo slovenskega smučanja, ampak podira tudi rekorde "gigantov", kot so Vreni Schneider ali pa Janica Kosteliæ... In vse kar znamo, je pljuvat po njih???

Jebo mater, tukaj so Kockasti 100 korakov pred nami. Oni svoje športnike obravnavajo kot heroje,mi pa jim še vzamemo tisto nekaj motivacije in ponosa,ki ga imajo. Pa ne samo Mazetova - tu so še Kozmus, Majdičeva...

res pohvalno... not

aplauz.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
To je veliko odvisno tudi od tega kako se obnaša do drugih. Letos sem kar nekajkrat prebral, kako je Vonnova nula, pa da zna samo Tina smučat, ostale da so nula itd itd
Res je, Tina je dobra smučarka, ampak metat v nič Vonnovo npr. ki je v 5-ih letih osvojila 4 VKG in enkrat bila 2. v seštevku za VKG, le tri pike za zmagovalko je kretenizem prve klase in zaradi tega se potem to zgodi!
Vedno sem navijal za naše, ampak ob takih bedakih, kot se pojavljajo v zadnjem času pa raje navijam za druge!
Ali pa npr. posmehovanje Švicarski moški nogometni reprezentanci pred tekmo v Stožicah (spomni se plakata). Kako sem bil vesel, ko je Švica zmagala ej!
Marsikje se spoštuje preostale športnike, ki so v tistem športu še, ampak kar pa se dogaja letos v smučanju, pa je...
Za naše še vedno navijam, le za Tino ter nogometaše ne in tako bo, dokler se ne bo spoštovalo dosežkov drugih, kateri so VELIKO VELIKO boljši!

A je Tina kdaj rekla, da je Vonnova nula? Ne bi rekel. To blejajo samo bebci v komentarji člankov. Res pa ne razumem, zakaj ne bi navijal za športnika, če zanj tudi bedaki navijajo. Saj si ni sama navijačev izbrala.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
tut maria je letela po progi ko sneta.
mikaela je dobra za 17 let staro smrkljo

tini se pa vidi da po zagrebu ni več tok sigurna vase v slalomu. danes je imela srečo da je kljub zadržanima vožnjama zaradi številnih odstopov dobila lepo število pik.

2000 here she comes!