Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Mater ... zakaj ni letos zimskih olimpijskih iger?! Zmagala bi ziher v 3h disciplinah (slalom, veleslalom, in kombinacija) na ostalih (super-g in smuk) pa bi zagotovo prišla na zmagovalni oder.
Odlična je.
Danes sva gledala z mojo ... leživa na kotni, pa brez sapice gledava vse od starta do cilja, kako tina smuča ... in pokaže se -0,04 ... tak sva bla vesela! Ko pa je riževa pri drugem merjenju vmesnega časa bila že daleč od 0, pa sem vedel, da je zmagala.
Njen komad mi je pa zelo dober. Njeno besedilo pesmi je točno to, kar Tina poskuša vsem njenim "sovražnikom" sporočiti že od samega začetka.
Na nove stopničke Tina!
Čeprav se mi zdi, da so po Majdički še bolj srali. Najbolj pa je bilo smešno, ko so pacjenti jokali, da ovira ostale. No, zdej jih ne ovira več, pa so še slabše kot prejCitat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
mede mu in to orng...
Ne štekam teh foušljivih kurcev, ko ni bilo uspeov so pluvali, ko so bili občasni uspehi, je bila sreča, ko so zdej top rezultati pluvajo....
U bistvu pa je Tina fenomen, kjer z smešnim budžetom deklasira vse velike reprezentance, podobno kot nekoč Janica.
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
http://www.siol.net/sportal/zi...zklopljena.aspx
In potem bi človek privoščil uspehe našim športnikom. 1x so nekje boljši 1 leto, potem pa takoj prepotentnost hujša kot bi vladali svetu. Kako je ta narod zafrustriran, sramota. Ampak dobro, tako obnašanje poznamo že od slovenskih politikov, tako da ni čudno da raja ne more drugačna bit.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Jebo mater, tukaj so Kockasti 100 korakov pred nami. Oni svoje športnike obravnavajo kot heroje,mi pa jim še vzamemo tisto nekaj motivacije in ponosa,ki ga imajo.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Jaz nas ne razumem... včasih smo v OŠ prekinili pouk, ko je na kakšni tekmi kdo od naših smučal, ravnatelj je vklopil prenos po radiju v živo, takrat smo se veselili vseh uspehov naših smučarjev in smučark, tudi če niso zmagali.
Danes imamo smučarko, ki podira vse rekorde - ne samo slovenskega smučanja, ampak podira tudi rekorde "gigantov", kot so Vreni Schneider ali pa Janica Kosteliæ... In vse kar znamo, je pljuvat po njih???
Jebo mater, tukaj so Kockasti 100 korakov pred nami. Oni svoje športnike obravnavajo kot heroje,mi pa jim še vzamemo tisto nekaj motivacije in ponosa,ki ga imajo. Pa ne samo Mazetova - tu so še Kozmus, Majdičeva...
res pohvalno... not
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
To je veliko odvisno tudi od tega kako se obnaša do drugih. Letos sem kar nekajkrat prebral, kako je Vonnova nula, pa da zna samo Tina smučat, ostale da so nula itd itd
Res je, Tina je dobra smučarka, ampak metat v nič Vonnovo npr. ki je v 5-ih letih osvojila 4 VKG in enkrat bila 2. v seštevku za VKG, le tri pike za zmagovalko je kretenizem prve klase in zaradi tega se potem to zgodi!
Vedno sem navijal za naše, ampak ob takih bedakih, kot se pojavljajo v zadnjem času pa raje navijam za druge!
Ali pa npr. posmehovanje Švicarski moški nogometni reprezentanci pred tekmo v Stožicah (spomni se plakata). Kako sem bil vesel, ko je Švica zmagala ej!
Marsikje se spoštuje preostale športnike, ki so v tistem športu še, ampak kar pa se dogaja letos v smučanju, pa je...
Za naše še vedno navijam, le za Tino ter nogometaše ne in tako bo, dokler se ne bo spoštovalo dosežkov drugih, kateri so VELIKO VELIKO boljši!