Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tu se strinjam z avtozabavo (ceprav me hoce frcnit v skoljko al kam ze). Ce imas 30 stanovanj ki jih oddajas in tankas kurilca si lopov.
To je ze druga zgodba. Sam zagovarjam dejstvo, da zato ker ima tako logiko - ima toliko.
Država nima nič več nič manj če ji "vkradeš" tiste 50€ razlike mesečno. Ko plačujemo oderuške davke se vsi kremžimo,
ko pa se en znajde pa si malo prikrojo zadevo, pa je joj.
Pa naj toči kurilca; sej ko bo dobil kazen se tut nebo pritoževal, lepo plačal z nasmeškom na obrazu in je to to, še vedno bo v plusu.
Tisto ko je nekdo napisal da si nič taki ljudje ne privoščijo... Kajčeš z avtom? pa sej to je danes vednobolj brezveze.
Ravno prodajam svoj avto, pa dvomim da bom nabavil kaj v enakem rangu. Malo bom poiskal in skušal najt eno dobro
slovensko recimo Omego z vso možno opremo, preverjeno zgodovino, servisno gor dol, dal slabega jurja več od konkurence,
pa bom mel za 4 jurje 5-6 let star avto od enega dedka, pa se bom vozil za sitne pare, ker danes v avto vlagat, ravno zdaj ko
prodajam pa ko vidim to zgubo, me glava peče... Sploh da ne pomislimd a maš avto za 50k pa je po petih letih vreden glih 20
Nima smisla sploh po avtu bilokaj sodit.
se pa strinjam, da če ma nekdo željo po hudem avtu, pa da malo več odcolla ok, ampak da pa furas nov recimo
A6 namesto 3 leta starega, pa je za moje pojme bedarija,...