Thomy majoneza je občutno slabša odkar so jo za vzhodni del tržiča začeli proizvajati v Srbiji (nova dobava iz SRB se je začela okoli novega leta), posledično se je spremenila tudi receptura...da so šli na slabše in da se žal to pozna že pri kupcih, priznavajo tudi njihovi komercialisti..Občutno bo padel njihov tržni delež, ki je zaenkrat še vedno nekje 45% med vsemi znamkami, ki so prisotne na slo tržišču. Kot zanimivost - Helmann's-u kot drugemu največjemu igralcu (20% TD) na tržišču, je močno upadel delež prodaje odkar so šli v spremembo recepture pred dvema letoma. Je pa vse to dodatna voda na mlin Zvijezdi (12% TD), ki je za večino ljubiteljev majoneze, trenutno najboljša po okusu in po organoleptičnih lastnostih..Upam, da bodo znali v GEI, kot edinemu večjemu slovenskemu proizvajalcu majoneze, ta negativen trend vodilnih tujih blagovnih tnamk, dobro izkoristiti. Zdaj je dobra priložnost.