the Killersi

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
hm, sploh ne vem če bi danes šel. vreme je obupno, pa 100% bo več blata kot na otočcu
crazy1.gif

edino kar mi še manj diši so današnje volitve
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
ksz

Jaz ne bom nikoli razumela zakaj VSI SKOZ OMENJAJO KOMAD HUMAN. A nihče dejansko ni nikoli prej slišal za njih?!

Ne, nismo, hvalabogu. Kakšni so šele ostali komadi
uf-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Ostali so boljši
tongue-1.gif

No, Mr. Brightside mi je ful dobr komad, ostalih pa itak ne poznam
grin1.gif

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
pa tud spaceman ni slab,

@ostali ste malo čudni .. ne moreš primerjat pesmi po radiju pa v živo ..
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ko je govora o skladbi Human - so ga udarli prvega in je doživel lep sprejem, tudi sam sem ga radijskega sit, a livastega sem si prav želel slišat. potem sem težko čakal še Spacemana, ampak na splošno sem kar navdušen.

bom tamali verjetno mal CD za v avto speezdil.
grin1.gif

je pa res, da je bilo precej blatno, pol pa vidiš ženske upicanjene v belih mokasinkah in celo natikačih ... halo, pa sej veš, da bo blato, js sm lepo DC-jke obul, pa je blo. moja pa škornje, pa sva šla dobri glasbi nasproti.
smile-1.gif

je bla pa potem v VIP šotoru kr huda žurka, morm rečt, DJ ga je res pokal, pa ne s housom al čim podobnim, ampak z dance priredbam rock hitov. folk je densal ko zmešan.
grin1.gif

nama je blo luštn, ampak - 100 ljudi, 100 čudi.
smile-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Meni je bilo tudi fenomenalno! Sicer je res, da sem velik fan že več let in sem znala vse komade na pamet, ampak me je zelo presenetu folk, ker so okoli mene vsi znali vse zapeti. Je bila super energija. Zadnji komad (When you were young) je bil priceless
cheer.gif
(menda več kot 30k) in smo ven hodili 40 minut. Smo bili pa dovolj zgodni, da smo bili čisto blizu odra.

Edit: Zoki na odru pred koncertom je bil pa taka bruhica. Ne vem kaj je tam delal, ampak nekako ni pasal
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Zoki itak ne more mimo tega, da se povsod pokaže. Počasi bom zamenjal top listo in na vrhu namesto Damjana Murka umestil župana.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Tist k rece da je blo blata tolk kot na Rock Otocu se nikoli ni bil na Rock Otocu ali pa je fasal susno leto.

Resno, blata je bilo za mali vzorec. Dovolj da so si nekateri umazali lepe bele ceveljcke.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Koncert je bil super, nažalost bi prej**** vse glupe varnostnike in še bolj glupega organizatorja, kateri je verjetno talal navodila.

Nisem uspel prit pod oder, vse je blo frej levo desno, še frontman je pogruntal da folk manka levo desno oz. da smo nekam razdeljeni ko opice.

Veliko boljši koncert od pričakovanj. Sicer pa ja....največji minus je to, da so Zokija na oder spustli....mislem wtf.
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, kaj naj rečem. Takšnega ste si Ljubljančani izvolili. Zdaj pa uživajte ob tej eminentni personi....

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
No, pa da še js pristavim svoj pisker... Koncert mi je bil fenomenaln, sem fenica že od njihovga začetka, tak da jih je blo res fain slišat v živo,pa tut dejansko so super v živo
zmaga.gif

Ja, kar se blata tiče, ga je blo lih za vzorec bi rekla, čist nemoteče, vsaj men...tavisoke najkice, hlače not, pa je blo to to
wink-1.gif

Folka je blo ogromno, temu primerna tut gužva...Mi smo bli že dost hit, da smo prišl čist pred oder, pa je bil tamali prostor spredi itq zagrajen, tak da med koncertom vseen ni blo občutit grozne gužve. Dobr se mi je zdel, da je bil lepo prevoz od btc-ja organiziran, ker niti pomisla ne bi se z avtom nekam tja v tisto gužvo rint
uf-1.gif

All in all: super je blo!!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Killersi so trenutno v svetu eni bolj popularnih, tako da jih trenutno komot šteješ med največje. Vprašanje kaj bo čez 3 leta.

zakaj ne poznam niti enega njihovega komada?
na teh glupih reklamah sem tudi prvič slišal za njih
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Treba se je zdaj vprašat kje je problem. Opciji sta dve. Ali je za luno dobršen del razvitega sveta ali pa ti. Ni vse v Damjanu Murku in Veselih Štajerkah.
Še sinoči so na predstavitvi Appleovih novosti omenjali Killerse
smile-1.gif
Aja, Apple itak nima pojma, saj res.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
apple? wtf? samo da se meni sučejo 70's 80's 90's in pa house pa stari dobri disco..... za drugo pa mi je ravno
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
ksz...

Zdaj samo še čakam, da nekdo pove, da smo mi bedni, ker poslušamo samo komercialo in zaradi tega ne poznamo Killersov. Takšno bedarijo je namreč sproducirala ena sodelavka
hysterical-1.gif