the Killersi

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
A kaj? Govora je bilo o nekih hudih 3D vizualijah, so pa projicirali na miniaturno nefiksirano platno na Telekomovi stavbi, zgledalo je kot bi nekdo vzel projektor iz svoje pisarne in projiciral vizualne efekte iz Windows Media Playerja. Gorillaz pa itak niso bili v svoji klasični polni postavi. Je kdo dobil drugačen občutek - da je to bil hud event?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri Gorillaz pa res niso nič mimo vsekali. Kaj si pa mislil, da bodo vsi tisti risani junaki oživeli in prišli na oder?

Od Albarna pa tako ne moreš pričakovat nič trdnega, že to, da je toliko let fural Gorillaz je čudež
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
mi smo človečeki, mi smo človečeki, vuaaaaaaaaa, ful bo kul, a ne zame, jast ne grem haha :D bom na leniju.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Meni osebno je bil event hud. Če drugega ne že sama zasnova žura sredi mesta. Verjamem pa da je komu, ki je velik fan Gorillaz zamoril, če ni bilo vse poštiman.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Meni osebno je bil event hud. Če drugega ne že sama zasnova žura sredi mesta. Verjamem pa da je komu, ki je velik fan Gorillaz zamoril, če ni bilo vse poštiman.

Meni je bil tudi kul. Vzdušje dobro, folk vesel, velik obisk...

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Meni je bil tudi kul. Vzdušje dobro, folk vesel, velik obisk...

Jaz sem bil sicer na metelkovi, ampak sem ob vračanju domov naletel na tega gospoda, ki je pričal o tem da je bilo ok...

440019-Photo0030.jpg

grin1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Men tud ni blo neki ful dobro na Gorillaz. Not nas niso več spustil ker je blo tok folka (hvala bogu za ql varnostnika, ki nas je vsaj na wc spustil!
smile-1.gif

Se mi pa zdi ta del mesta še vseeno mal preveč prometen za tak event! Je blo enih kamikaz!
rolleyes-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
ksz

Jaz ne bom nikoli razumela zakaj VSI SKOZ OMENJAJO KOMAD HUMAN. A nihče dejansko ni nikoli prej slišal za njih?!
Metallici se je naprimer tudi enkrat vmes zgodil St. Anger pa smo jim odpustili
cheer.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Metallici se je zgodil Load in Reload, pa smo jim odpustili, St. Anger pa je umetniško delo in čista Metallica.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če je pa St. Anger za kaj, bi pa kak komad na svojih koncertih odšpilal, a ne?
grims-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Od kje tebi, da ga niso zašpilali? Sicer nimam mp3-ja pri sebi, ampak v avtu sem imel live, kjer so igrali St. Anger.

Sploh pa je to album, ki poudarja posebno produkcijo in tega se na odru ne da izvest. Zame 10x boljši od load in reload.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No ja, zadnjič na Dunaju ni bilo ne duha ne sluha o čemerkoli novejšem kot je Black album.
Load je še nekako v redu, vse novejše je pa od bogo do zanič (razen kakega komada).

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
No, če kdo rabi karto in ker sam ne mislim it je prevzem le te po recimo temu nabavni ceni možen v Kamniku.
nahrung002.gif

V oglasih se karte prodajajo po 8€. Očitno je tržna cena in zanimanje podobna kot pri koncertih Zlatka Dobriča.

No saj sem računal, da bo šla po nabavni ceni naprej, ker so mi jo pa z Mobitela kar poslal, in na njej piše , da je cena 0€ je to to, če bi bil pa kdo pripravljen za njo kaj dat, pa niti ni nič narobe
smile-1.gif
.
Da bi pa mogu ceno spustit pa no go.......

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
ksz

Jaz ne bom nikoli razumela zakaj VSI SKOZ OMENJAJO KOMAD HUMAN. A nihče dejansko ni nikoli prej slišal za njih?!

Kot sem omenil, so meni nekateri prejšnji komadi prav dobri, ampak vem, da ko bi zašpilal Human, bi pobegnil ven, ker tega enostavno ne smem več slišat. Pa je komad sam po sebi dober, le vso to forsiranje mi ga je zagablo.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Men tud ni blo neki ful dobro na Gorillaz. Not nas niso več spustil ker je blo tok folka (hvala bogu za ql varnostnika, ki nas je vsaj na wc spustil!
smile-1.gif

Se mi pa zdi ta del mesta še vseeno mal preveč prometen za tak event! Je blo enih kamikaz!
rolleyes-1.gif

Ma sej niso bili Gorillaz v Lj ampak Gorillaz Sound System !!!! To sta dva popolnoma različna benda, ki imata sicer nekaj skupnih povezav, ne gre pa za iste glasbenike ! Se mi ne, da komplet zgodbe razlagat, je tukaj vse lepo razloženo.

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
tisti, ki se pritožujete nad gorillaz SS: kaj bi pa še radi od zastojn koncerta sredi ljubljane z nekaj predskupinami? no, meni sta bla še najboljša radyoyo diđeja ki sta se vmes malo izživljala nad platami