The Killers prihajajo v Slovenijo. Itak Džafest

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Verjetno vsi tisti, ki ne maramo tanovga komada
smile-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Mene sicer ta nov komad tut ne gane, ampak ja, prejšnji so druga štorija. Jim je treba odpustit, vsaj kdaj naredi napako. :p

Kakorkoli, zdej je drugi val vstopnic zunaj, samo je naloga malce težja. Moraš s kakšnega drugega operaterja prit na Mobitel Itak. Oziroma pripeljat nekoga, da zamenja, pa dobita oba karti. Verjetno je na strani več info o tem, me je sodelavec opozoril, meni pa ni treba brat, ker sem jo tudi zadnjič dobila. hihi
:p

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
»Pripelji prijatelja na Itak Džabest« za vse nove in obstoječe Itak naročnike.

Z omenjeno akcijo Mobitel poziva vse obstoječe naročnike Itak paketov, da se oglasijo na kateremkoli od Mobitelovih prodajnih mest in pripeljejo s sabo enega ali več prijateljev, ki bodo sklenili novo naročniško razmerje Itak Džabest za najmanj 12 mesecev. Za novega naročnika se šteje vsak prijatelj, katerega mobilna številka ni bila aktivna v naročniškem razmerju Mobitela v preteklem mesecu.

Vsi tisti k bi radi dobil brezplačno vstopnico za ogled koncerta Itak Džafest - The Killers, jih lahko dobijo če prpelejo prjatla, ki sklene novo naročniško razmerje (za 12 mesecev) Itak Džabest, ta k ga je pa pripelu pa dobi še 100-odstotni popust na mesečno naročnino za prihodnja dva meseca. Seveda dobi tud ta novi naročnik zazstonj vstopnico. To pa lahko naredijo vsi k niso mel svoje številke aktivirane v kkšnem drugem naročniškem razmerju v preteklem mesecu.
Upam da sem kej pomagu, če ne pa več na www.itak.si

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pri mobitelu so se čist razpizdli z marketingom
smile-1.gif
Samo imam občutek, da vzdušje na koncertu ne bo glih tapravo, če bodo karte kar takole razmetaval. Jst bom šel tud verjetno pogledat, ker bom dobil zastonj karto...pa bom vidu, če me bodo presenetl, ker poznam jih ne glih dost.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Mimogrede, če je še kdo brez karte - se splača mimo Petrola zategnit danes ... sem na Cosmotu prebrala.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Raje v Zagreb na Depeche Mode 21.5, pa vsaj kaj poslusas kot ta zlajnan "pederko" komad Human.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kaj imajo zdaj Depeche Mode tukaj zraven? nihče nikogar ne sili na koncert, če ti ni všeč pač ostani doma in pametuj po forumih, med tem ko ostali tweetamo fotke s prizorišča.
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Še ena priložnost za karte se obeta.
smile-1.gif

Citat:
Zaigraj Killerse na Guitar Hero in osvoji brezplačno vstopnico.

Oglasi se v izbranem Mobitelovem centru v svojem kraju, stopi na oder, poskusi zaigrati komad When you were young (The Killers) na Guitar Hero in brezplačna vstopnica bo tvoja. Brez skrbi, ni treba biti mojster, dovolj je, da pokažeš dobro voljo in poskusiš. Lahko pa nam tudi dokažeš, da si pravi fan – s predmetom, ki nosi logotip The Killers in brezplačna vstopnica bo tvoja. Ampak le ena! Tako da pripelji s sabo vse, s katerimi bi rad žural na The Killers.

Ampak The Killers bodo igrali za tiste, ki so Itak. Zato moraš dokazati svojo pripadnost, če hočeš karto. Brez skrbi - če ne nosiš s seboj računa, bo tvoje ime med naročniki poiskala hostesa.

Kaj še čakaš? Na zemljevidu preveri kje in kdaj te čakata Guitar Hero in vstopnica na The Killers!

http://thekillers.itak.si/guitar_hero

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Jaz imam tudi eno karto viška. Če je kdo zaineresiran naj se javi na ZS. Prodam za simbolično ceno.