The Killers prihajajo v Slovenijo. Itak Džafest

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Itakovci lahko dobite brezplačno karto tako, da na 1917 pošljete KILLERS.

Več na http://thekillers.itak.si/

Se vidimo
smile-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
No, če dobiš kakšno informacijo, kdaj bodo prišle ostale vstopnice v redno prodajo, se pa seveda priporočam(o) za kakšno obvestilce.
smile-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Mene pa zanima, a to bo karta na ime? Al lahko od nekoga, ki ima itak dobim karto
smile-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Prva runda je že pošla v pičlih parih urah
shocked-1.gif

Citat:
3. marca dopoldne so si prve vstopnice za koncert The Killers v Ljubljani že zagotovili najhitrejši naročniki paketov Itak. V pičlih parih urah je pošlo kar 5000 vstopnic. Tisti, ki prvič niste bili dovolj hitri, spet pozorno spremljajte to stran, saj se bo priložnost kmalu ponovila. Brez skrbi, največ brezplačnih vstopnic je namenjenih prav vam!

http://thekillers.itak.si/

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Noro.
A je to namenjeno tudi tistim, ki imajo samo Itak ali prav samo Itak Džabest naročnikom? Ker je bratranec dobil nazaj sms, da je namenjeno samo Džabest (takrat jih je sicer že zmanjkalo, mogoče zaradi tega).

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Kibibi, hvala za tisto novico! Se pravi, da bo treba počakati do 23. marca (očitno Mobitel čaka in računa, da bo do takrat ujel čimveč ribic ...
wink-1.gif
), verjetno pa bodo karte tudi takrat težko ulovljive.

Sem pa šele zdaj opazil, da je to že druga stran v debati.
tongue-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Trenutno tista stran s pravili ni dosegljiva, se mi pa zdi, da je pisalo, da so brezplačne vstopnice namenjene starim in novim Itak naročnikom, tako da so v tvojem oz. bratrančevem primeru verjetno karte že pošle. Pa naslednjič hitreje
wink-1.gif

Edit: stran zdaj spet dela:
Citat:
SMS akcija je namenjena naročnikom Mobitel GSM/UMTS, ki so naročniki enega izmed naročniških paketov: Itak, Itak Plus ali Itak Džabest
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Sem mislil,da sem edini,ki ga ob tem komadu požene nekam........
grin1.gif

Nisi, men je tud glup komad, pa besedilo nikakvo. Sej ne rečem mogoče majo kake boljše komade, samo me nekak ne zanima
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz sem tudi dobil karto prek SMSa! Sošolec je poslal par minut za menoj pa je izvisel, tako da sem imel končno malo sreče. Sicer pa bo baje še nekaj takšnih sms akcij za karte.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Modeli dajo ven komad, ki se na radiu do nezavesti suka, pa so vsi naenkrat najjači feni. Me prav zanima kdo izmed zdajšnjih ''fenov'' je sploh že slišal za njih pred tem komadom...