Sej to je point tega foruma in me veseli, da se da imet kdaj še kakšno normalno debato, imam svoje mnenje, sem ga zapisal, ne bom pa tukaj tulil, da imam jaz prav, vi pa narobe. (pa čeprav imam jaz prav)Se strinjamo, da se ne strinjamo .
Sej to je point tega foruma in me veseli, da se da imet kdaj še kakšno normalno debato, imam svoje mnenje, sem ga zapisal, ne bom pa tukaj tulil, da imam jaz prav, vi pa narobe. (pa čeprav imam jaz prav)Se strinjamo, da se ne strinjamo .
Ej, ne gledam Instagrama, tako da mi dol visi. Vidim pa na Facebooku, kako kakšne debele babnice kažejo svoj špeh skozi premajhna oblačila, pa javno napišem, da to ni lepo. Upam, da ne bom bannan zaradi tega.Poglej si instagram in naše… “vplivnice” objav sliko kako stoji na ulici, komentarji so pa: luškana, joooooj lepkana, naaaajlepša,… prišli bomo do tega, da kritika sploh ne bo več dovoljena. Na koncu ponavad zmer piše, da je to mnenje avtorja in ne uredništva in to je to.
Dokler mi projekti ne odletijo, mi dol visi. Ali pa tudi če. Včasih se splača.Bannan ne boš, se bo pa gnev feministk in občutljivih maminih sinčkov, vzgojenih permisivno spravil nate.
Ja. Pa na Pohorju in Zlati lisiciKaj se samo meni zdi da tisto tovorno letalo vzleta na Mariborskem letališču?
Mast... mimo bajte so se mi furali, pa nisem vedel.