težave z delodajalcem

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Ynos, delaš v JU?

Uhh..daleč, daleč, daleč od JU.
smile-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ne zapravi dobre priložnosti na račun enga psihota, sam dobro veš, kako in kaj boš naredil, toda v današnjem času je dobit novo delo veliko težje, kot pred krizo, ko si se lahko hecal in delal vsak mesec drugje.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.315
113
Lahko pa mu na lep način poveš, da če bo še enkrat nate povzdignil glas, ne bo šel ob 15:00 ali 16:00 domov. Pa naj kar ženo po telefonu pokliče naj mu kupi pomaranče in banane... Da mu jih bo lahko žena prinesla na obisk v bolnico!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Pisno odpoved pošljem kar v našo kadrovsko ali jo moram dati mojemu neposredno nadrejenemu? Za službo se pa ne bojim, tudi pri nas še gre nekak, če ne pa je jodlarija tudi blizu.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Najbolje, da se oglasiš v kadrovski, nadrejenem pa samo naznaniš dejanje.

v takih primerih nimaš kaj iskati pravice.
Če maš jajca se najavi na sestanek pri nadrejenemu od nadrejenega in mu tvoj vidik razloži, ter ga vprašaj za nasvet.
Če na tak način stvar ne bo rešena pač pakiraj, nimaš kaj, pravico boš dokazoval v nebesih ali peklu.
grims-1.gif

Službe znajo pač bit ieba.
smirk-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Najbolje, da se oglasiš v kadrovski, nadrejenem pa samo naznaniš dejanje.

ja ja, v kadrovski komaj čakajo da pomagajo novemu mlademu sodelavcu in okarajo starega sitnega mačka. Sploh če je v kadrovski kakšna baba ki nima pojma o pojmu.
priden.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Glede na to, da sprasuje komu preda odpoved, bo kadrovska kar pravi naslov. Bi ga ti poslal k cistilki, ki bo bolj razumevajoca ali kaj ?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Take in podobne štorije se dogajajo tudi po bankah.
Če bi bil v taki situaciji da bi zaradi enega cepca moral dat odpoved mu zih nebi dolžan ostal
10.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Kar po francosko da bi šel ni ravno nek način, pomoje, normalno bom o tem še obvestil ustno nadrejene in tudi ostale sodelavce, pač zanima me če je ok, da pisno dam v kadrovski. Pa tudi upam da ne bo neke hude krvi in da se bomo razšli kot ljudje in ne kot da smo vojni ( no, vsaj jaz se bom probal izogniti nekemu kreganju).

Ja, ta trenutna je huda jeba, da bi se ob mene spotikal pač eden od ostalih sodelavcev bi to že preživel in se ga izogibal kolk bi lahko, tu pa sem lepo pritisnjen v kot. Zaželjen je bil nekdo z izkušnjami, ampak ni bilo takega in zdaj je kar je.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Odpoved pošlji priporočeno po pošti.
Pa prvi, ki mora to izvedeti ustno, je tvoj nadrejeni.
Karkoli druga bo delovalo neresno.
Vedi, da marsikje pred sklenitvijo delovnega razmerja še vedno čekirajo pri prejšnjih delodajalcih.
Zna biti, da bodo odzivi slabi, zato ti predlagam, da odideš z dvignjeno glavo in razčiščenimi problemi.

LP

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Najprej si malo prberi http://www.mobing.si/
Pa začni vodit dnevnik, zapisuj priče.
Tudi če boš menjal službo, lahko z vsem skupaj še vedno narediš sranje bebcu (če je res takšen, kot ga opisuješ in ne pretiravaš ali nisi res nesposoben). In potegneš kako odškodnino ...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Glede na to, da sprasuje komu preda odpoved, bo kadrovska kar pravi naslov. Bi ga ti poslal k cistilki, ki bo bolj razumevajoca ali kaj ?

ja ja, za predajo odpovedi je že vredu, mislil sem da mu kdo svetuje da se ZA težave obrne na kadrovsko...