Ta s Petrolom pa je tudi huda. Ko se mehaniku več ne da oz. nima pojma v čem je težava.Če smo glih pri moto servish: Moto Tim Maribor - Belokranjska. Peljem na servis pred poletjem in poleg rednega servisa prosim, da pogledajo zakaj trokira in zakaj nima nobene moči in hitrosti, pa fergazer naj sčistijo. Ga dobim nazaj še isti dan, servis 70+€ od tega 3 olja (motor, menjalnik, zavorno) cca polovico. Motor trokira enako kot prej. Pravijo, da je kriv bencin in naj NIKOLI ne tankam na Petrolu - mimogrede skuter že več let tankam izključno na Petrolu in ni bilo nikoli nič narobe.
Da skrajšam, zadnjič po tretjem tanku goriva, ko še ni bilo boljše, se malo poglobim in vidim, da je cev za zajem zraka v filter pritisnjena na ohišje in valjda ne vleče dovolj zraka - pogledam še filter zraka, ki je bil usran do amena.
Tako, da kaj naj rečem - iščem kozolčarja za naslednji servis.
Boli me đoko ne grem več tja.Pohvala za kritiko z imenom servisa!
Ugibam. Svečko imaš tapravo noter? malo je čudno da na 95 nebi vžgal.
Kot sem že omenil ima prijatelj isti motor samo en mesec starejši in prevozenih 1500km in ima identične težave.
Pelješ nazaj, jim pokažeš filter in jim jebeš tetkuČe smo glih pri moto servish: Moto Tim Maribor - Belokranjska. Peljem na servis pred poletjem in poleg rednega servisa prosim, da pogledajo zakaj trokira in zakaj nima nobene moči in hitrosti, pa fergazer naj sčistijo. Ga dobim nazaj še isti dan, servis 70+€ od tega 3 olja (motor, menjalnik, zavorno) cca polovico. Motor trokira enako kot prej. Pravijo, da je kriv bencin in naj NIKOLI ne tankam na Petrolu - mimogrede skuter že več let tankam izključno na Petrolu in ni bilo nikoli nič narobe.
Da skrajšam, zadnjič po tretjem tanku goriva, ko še ni bilo boljše, se malo poglobim in vidim, da je cev za zajem zraka v filter pritisnjena na ohišje in valjda ne vleče dovolj zraka - pogledam še filter zraka, ki je bil usran do amena.
Tako, da kaj naj rečem - iščem kozolčarja za naslednji servis.
Pojasni malo kaj te je zmotloPOZDRAVJENI!
Kupi Aprilijo SR 50 pri MOTO TIM MARIBOR predelano na 25.
Odsvetujem poslovanje z omenjeno firmo.
Zanima me pa ali obstoja stranska parkirna tačka in kje jo dobiti.
hvala