Testi letnih gum 2010

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Poznam ducat ljudi ki imajo Savo, tekalna plast ni NIKOMUR odpadla tako da težko verjamem da jim je ravno na testu
wink-1.gif

Saj jim ni in tega ni nihče trdil. Tudi v tej temi ne.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz:

Ne vem, če velja tudi za P7, ampak Pirelli Zero Nero so odlične gume - dokler se ne obrabijo, kar pa je izjemno hitro. Upam, da to ne velja tudi za P7

Sava: a v Kranju sploh še izdelujejo Savo? Kaj ni ta blagovna znamka zdaj izdelana na Poljskem?

Tistim, ki želite podpirati domačo industrijo: kupujte izdelke iz Evrope.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kdaj bo pa slovenski test?

Saj to je slovenski test. ADAC test = AMZS test. Da je Sava noter, je poskrbel prav AMZS.

in tako kot je že en rekel, s tem naredil sramoto za celo slovenijo
smirk-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Roberto poglej na gume-direkt , jest jih v moji dimenziji (205/50/17) nisem nikjer ceneje našel. Jih dobiš na dom (poština je v ceni) in zmontiraš kjer hočeš.

Nazadnje urejeno:

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@all
a lahko kdo da na PM ime tistega vulkanizerja pri Hrvaški meji, o katerem gre fama da ima najugodnejše pnevmatike...

Bo potrebno 205/55x17 nabavit, pa ne bi rad celega premoženja za to zmetal...

Zanimjivo, jaz pa imam nekaj poslovnih partnerjev iz Hrvaške in vsi menjujejo pnevmatike tukaj, celo hranjene imajo tukaj pri vulkanizerjih
evil.gif
Ti si funkcionalno nepismen. Ni rekel na Hrvaškem, ampak »pri Hrvaški meji«. Meja pa kot vemo ima dve strani, torej na naši.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
pametno je primerjat online ponudbo. jaz sem recimo pri španu dobil ceneje kot na gume direkt. v vipu je bil jeseni seznal trgovin pri nas. če ga še ima kdo, naj prilepi

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:

Saj to je slovenski test. ADAC test = AMZS test. Da je Sava noter, je poskrbel prav AMZS.

smirk-1.gif

Od kdaj je Sava nacionalni ponos?
confused-1.gif
Sramoto je pa naredil nekdo, ki je dopustil, da se zanič pnevmatike prodajajo pod blagovno znamko Sava.

AMZS pa se zavzema za varnost v prometu. So že ugotovili, da pri nas vsi kupujejo to škart robo. Si predstavljaš, da bi bilo mogoče 20% manj nesreč, samo ker bi imeli ljudje pnevmatike na avtomobilih, ki si zalužijo ta naziv.
hysterical-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Jaz mislim, da je dobro, da je med testiranimi pnevmatikami čim več proizvajalcev in modelov, med ostalim pri nas opevana Sava. In če se določene pnevmatike izkažejo kot drek, je dobro, da se to ve. To je tudi dobra motivacija za kupce, da teh pnevmatik ne kupujejo, za proizvajalce, pa da se zamislijo nad svojo kvaliteto, oz. performansami in jih popravijo, če hočejo še kaj prodati.

Ogo

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
Sicer pa blagovna znamka Sava se proizvaja večinoma na Poljskem in Turčiji v Kranju pa delajo Good Year in Fulda gume, [censored] ga je pač sava v lasništvu koncerna Good Year in je naša blagovna znamka mišljena kot cenena guma.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jaz mislim, da je dobro, da je med testiranimi pnevmatikami čim več proizvajalcev in modelov, med ostalim pri nas opevana Sava. In če se določene pnevmatike izkažejo kot drek, je dobro, da se to ve. To je tudi dobra motivacija za kupce, da teh pnevmatik ne kupujejo, za proizvajalce, pa da se zamislijo nad svojo kvaliteto, oz. performansami in jih popravijo, če hočejo še kaj prodati.

Ogo

Toyota je kaj boljša
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:

smirk-1.gif

Sramoto je naredil kvečjemu proizvajelec, ne pa tisti, ki je za test pokrbel. Šalabajzerje tipa Sava je treba razkrinkat.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:

Ogo

Kopirano iz Mimovrste.com - komentar pod 175/65R14 Fulda:
Citat:
Preje sem vozil z gumami Sava, sedaj pa sem zamenjal za Fuldo. Ker vozim vsak dan po isti cesti in dobro poznam vse zavoje in tudi vem s kolikšno hitrostjo jih lahko prevozim moram priznati, da ima boljši oprijem na suhem cestišču on Savine. Ko mi vulkanizer scentrira je guma zelo vodljiva in brez tresljajev. Pri Savini gumi so se mi nekako ti pojavljali. Na mokrem in spolzkem cestišču pa morda ni dosti boljša od prejšnje firme. Jaz sem zadovoljen.
cheer.gif

Takšne kupce ima Sava, in takšnih je v SLO največ.