Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Poznam ducat ljudi ki imajo Savo, tekalna plast ni NIKOMUR odpadla tako da težko verjamem da jim je ravno na testu
Saj jim ni in tega ni nihče trdil. Tudi v tej temi ne.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Poznam ducat ljudi ki imajo Savo, tekalna plast ni NIKOMUR odpadla tako da težko verjamem da jim je ravno na testu
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kdaj bo pa slovenski test?
Saj to je slovenski test. ADAC test = AMZS test. Da je Sava noter, je poskrbel prav AMZS.
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Lašič ali pa Furlan...iz Brežic oz. okolice...
Ti si funkcionalno nepismen. Ni rekel na Hrvaškem, ampak »pri Hrvaški meji«. Meja pa kot vemo ima dve strani, torej na naši.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@all
a lahko kdo da na PM ime tistega vulkanizerja pri Hrvaški meji, o katerem gre fama da ima najugodnejše pnevmatike...
Bo potrebno 205/55x17 nabavit, pa ne bi rad celega premoženja za to zmetal...
Zanimjivo, jaz pa imam nekaj poslovnih partnerjev iz Hrvaške in vsi menjujejo pnevmatike tukaj, celo hranjene imajo tukaj pri vulkanizerjih
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Saj to je slovenski test. ADAC test = AMZS test. Da je Sava noter, je poskrbel prav AMZS.
in tako kot je že en rekel, s tem naredil sramoto za celo slovenijo
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jaz mislim, da je dobro, da je med testiranimi pnevmatikami čim več proizvajalcev in modelov, med ostalim pri nas opevana Sava. In če se določene pnevmatike izkažejo kot drek, je dobro, da se to ve. To je tudi dobra motivacija za kupce, da teh pnevmatik ne kupujejo, za proizvajalce, pa da se zamislijo nad svojo kvaliteto, oz. performansami in jih popravijo, če hočejo še kaj prodati.
Ogo
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
in tako kot je že en rekel, s tem naredil sramoto za celo slovenijo
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jaz mislim, da je dobro, da je med testiranimi pnevmatikami čim več proizvajalcev in modelov, med ostalim pri nas opevana Sava. In če se določene pnevmatike izkažejo kot drek, je dobro, da se to ve. To je tudi dobra motivacija za kupce, da teh pnevmatik ne kupujejo, za proizvajalce, pa da se zamislijo nad svojo kvaliteto, oz. performansami in jih popravijo, če hočejo še kaj prodati.
Ogo
Citat:
Preje sem vozil z gumami Sava, sedaj pa sem zamenjal za Fuldo. Ker vozim vsak dan po isti cesti in dobro poznam vse zavoje in tudi vem s kolikšno hitrostjo jih lahko prevozim moram priznati, da ima boljši oprijem na suhem cestišču on Savine. Ko mi vulkanizer scentrira je guma zelo vodljiva in brez tresljajev. Pri Savini gumi so se mi nekako ti pojavljali. Na mokrem in spolzkem cestišču pa morda ni dosti boljša od prejšnje firme. Jaz sem zadovoljen.