Test zimskih gum 2024 OEAMTC

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.395
2.419
113
Matr men je pa res zanimivo kaj vse berem. Veliko vas kupi gume, ki so dobre eno sezono, drugo so pa samo za v smeti pa to neke priznane znamke. Nekateri občutite da so jajčaste, stopničaste, da jih pobira neenakomerno. Potemtakem je življenjska doba nekaterih gum 10.000 kilometrov, potem pa se spremenijo v smrtno past, s katerimi letite ven iz blagega ovinka pri 20km/h. Zdej ne vem no, ampak a se nekaterim ne zdi, da mogoče čiiiiiiiiiiiiist mal pretiravate? :sprasujemse:

A so ti s Teslo zrasli možgani? Jaz vozim gume kar nekaj sezon, nekaj krat pa sem se v skoraj 25 letni karieri že zaj*ebal z znamko. In ja Kumho je bil drugo sezono stopničast, kaj se je zgodilo z gumo nimam pojma. Vse naslednje so potem bile ok, kar pomeni da ni bila težava v avtu ampak v pnevmatikah. Res pa je da sem po tistem Kumhu začel voziti premijske znamke gum z izjemo Save UHP2 katera pa mi je bila svetovana in takrat za polovico cenejša od premij.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Guinness

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
385
-866
28
No dobro, saj sem govoril malo na splošno, ampak se mi zdi da eni tukaj na volanu res občutijo če se jim v profilu čigumi zatakne.
Itak če pa gledajo na vsak € kje bodo prišparali in kupujejo neke čunga luunga hankuk pa kumho gumice potem pa jok in stok.
Ko bodo fantki odrasli bodo ugotovili, da so dve tri znamke, ki se kupujejo in to je to.
Kupte si skirce al pa se vozte z avtobusi, da ne boste delal gneče na cestah.
 

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.483
9.413
113
Pikec, sej vem da te je mami spet za comp spustila in mal trolčkaš, sam od treh premij na katere ti onaniraš je sam Conti vreden denarja, GY pa zelo pogojno, morjo dat tok popusta da pride dol do korejskega Hankooka, ker Michelinke nese že Baroom.