Aja pa še vedeževalec BLAŽ bo tam , boš ga lahko vprašal ,kdaj ti bo mašina shodila
je rekel, da nikol vec Gorenja. je obolel ze z novim pralnim strojem lani.![]()
Ujemite najboljše cene
si.gorenje.com
Ravno ob pravem času
naj se podviza , ker popravlja se itaq ne
potem glej take s 3 košarami in glej da so košare čim bolj nastavjive (višina) pa če bog da da mjo kake preklopne elemente, če boš kake večje kastrole pral. Pogrinjek je ponavadi krožniki, kozarec, pribor. Dodaj še kako kastrolo in to je to. Več ko je pogrinjkov navedenih več lahk sprejme posode. KOt je gonzo napisal je bolj marketing....čeprqav 3 košara zna delat čudeže vsaj pri taožjihkaj je "število pogrinjkov" ? Koliko posode gre v stroj? Potem je bolje vzeti "10" kot "9" ? Ker za vse ostalo ne vidim nekih plusov in minusov, samo če je na izbiro koliko posode gre v katerega, potem bi raje tistega v katerega gre več posode
Pomoje je veliko tudi od servisa odvisno. Gorenje recimo ima kar precej težav v določenih regijah.Ne vem od kod taka anti propaganda za Gorenje? A Bosch, Beko, Candy itd. ne crkuvajo?
super zate, si eden redkih.Ne vem ali imam jaz tako srečo, očitno ne ker še nisem zadel na lotu, ampak jaz nimam prav nobenih težav z Gorenjem.
Tud moj ima,na stropu propelar.Kamot v sredino naložim skodelice in podobno.Ker se tud,samo v sredini košara lahko spusti nižje.Tako da ni nobenih ovir.naš ima še en propeler na stropu. pokukaj mal noter..razen če si v nizkocenovnem razredu.